sobota, 11. julij 2009

Dulce Maria se želi udeležiti Premios Juventud

Dulce Maria je izrazila njeno največjo željo, da se udeleži podelitve Premios Juventud. Izredno pa je tudi hvaležna za vso ljubezen, potrpežljivost, vdanost in trud fanov zlasti za poseben trud, da bi dosegla kar 10 nominacij.
Vendar pa Dulce snema telenovelo Verano de amor že kar eno let in prav sedaj snema zadnje prizore v mestu Tlacotalpan, zato bo morala tam ostati še dva tedna.
To govori o profesionalnosti saj se Dulce Maria zelo preda svojemu delu in želi posneti oz. končati telenovelo do zastavljenega datuma, saj nekateri (fani) niso mogli uživati in bodo lahko sedaj kmalu uživali.

Kot je navada Dulce Maria sama skrbi za vse podrobnosti in da vso svojo lubezen v stvari ki se zgodijo v pravem času.
Danes se je končal ciklus in sedaj lahko v miru sprejme nov izziv in uresniči svoje sanje. Začela bo kot solistka z zelo dobro ekipo, ki pa je prepričana da bosta Dulce in njena glasba prelomnica na mednarodnem trgu.

"Vemo, da ima Dulce Maria vso vašo podporo in vso podporo največje in najpomembnejše glasbene industrije Universal Music Group pri kateri je družba ostala na vrhu prav tako pa tudi njihovi izvajalci in Dulce Maria ne bo izjema. Torej zelo pomembno je, da dobro storijo stvari in razmišljajo strateško, s potrpljenjem, mirno in odgovorno.
Hvala za razumevanje."
SideB Entertainment S.A

Ni komentarjev:

Objavite komentar