torek, 14. julij 2009

Intervju s Pablom

Pablo Lyle obožuje golmana Guillerma Ochoa iz Amerike in svojo nekdanjo dekle Dulce Mario.

V intervjuju je 22 letnik povedal, da še ni bil v Ameriki, vendar spremlja in obožuje Guillerma Ochoa.

Pablo je povedal, da je Dulce bolj »navadna« kot na televiziji: »Je več kot pevka, več kot nekdanja članica RBD, je zelo preprosta. Prisežem, da je normalna oseba«. Dodal je še, da ga dejstvo da je njegova punca (sedaj že nekdanja punca) javna osebnost ne straši, saj ni ljubosumen.

Pablo igra Baldomera v nadaljevanki »Verano de Amor« in je brat Mirande, ki jo igra Dulce Maria. Pred nekaj meseci je bil Pablo popln tujec: »Študiral sem na CCA in prišli so ljudje s projektom za novo telenovelo. «

Pablo pa je opazil, da se mu je zasebno življenje spremenilo, ko je postal javni par: »Nisem čutil tako močne spremembe, ko sem se spremenil iz popolnega neznanca v javno osebo. Edina stvar je, ko grem po nakupih (kupiti si kakšna oblačila) se želijo punce slikati jaz pa si mislim »Počakajte sem v spodnjih hlačkah« (smeh).
Svoje strasti do igralstva se je prvič zavedal, ko je igral v gledališki igri.

Pablova osebnost pa je podobna tisti, ki jo ima Baldomero: Oba sva predana ljubezni in strasti. Igralec je zelo hvaležen Pedru Damianu, da mu je dal priložnost da se pokaže: »Pedro je kralj za mlade talente«.

Pablo je tudi pevec, saj je vokalist v bandu Bikinis in opredeljuje svoj stil kot »Več rock kot pop z vplivom inide in brit«.

»Zdaj je »hobi« imeti band a seveda imam sanje postati rock zvezda«.

Ni komentarjev:

Objavite komentar