sobota, 7. februar 2009

Gonzalo začenja z Veranom de amor

Po tem ko je igral v Las Juanas in Sonadoras, telenovelah Tv Aztece je mehiški igralec Gonzalo García Vivanco prešel na Televiso. Tukaj je sprejel glavno v telenoveli Verano de Amor ob pevki in igralki Dulce Marii.

V intervjuju za Quién.com je 26. letni igralec spregovoril o telenoveli, v kateri igra Maura.

"Mauro je fant, ki se proti njegovi volji iz Ciudad de Mexica preseli v Tlacotalpan. Po naravi je zelo tekmovalen in zato se pogosto krega. Na začetku ima s Mirando (Dulce Mario) zelo slab odnos a se kasneje zaljubita" je povedal igralec.

Igralcu ni težko igrati s bivšo članico skupine RBD saj jo pozna še veliko časa in kot on pravi je med njima "veliko kemije".

García Vivanco je bil po izboru revije Quién en izmed najbolj sexy moških leta 2008. Gotovo bo s telenovelo Pedra Damiana osvojil srca številnih mladenk.

Po drugi strani mehičan zagotavlja, da se ga lahko osvoji že s enim pogledom in iskrenim nasmehom. Rad ima ženske atletske postave, s močno osebnostjo ter smislom za humor. Izbranka ga seveda more tudi podpirati v vsem akr počne.

Gonzalo pravi, da je v njegovi mladosti imel veliko poletnih romanc a sedaj ni več tako: "To je bilo ko sem bil mlajši".

Ni komentarjev:

Objavite komentar