ponedeljek, 9. februar 2009

Zasedba Verana de amor v Primero noticias

Približuje se Verano de amor in zato so Dulce Maria, Gonzalo Garcia in Pedro Damian telenovelo na vse zgodaj zjutraj promovirali v oddaji Primero noticias.

Vsi so zelo srečni ker bo telenovela končno prišla na male ekrane. Pedro je povedal, da se zgodba odvija v prečudovitem Tlacotalpanu: "Mi smo ga malo modernizirali in globalizirali saj je bilo tam zelo mirno in ni bilo veliko turizma. S telenovelo bomo mladim poskušali pokazati nov Tlacotalpan." Producent telenovele je spregovoril tudi o zgodbi, katera bo pripovedovala o družinah in prijateljih, med katerimi se plete ljubezen.

Verano de amor bo po Gonzalovih besedah za vse vrste publike oz. kar za celotno družino. Čeprav je to prva telenovela v kateri igra, se med soigralci odlično znajde: "Ob takemu producentu kot je Pedro Damianu, talentirani Dulce Marii in ostalih velikih igralcih je lahko igrat".

Čeprav so vse osebe pomembne, so v ospredje postavljene ženske. Telenovela se odvija iz njihovega vidika in zato je nekoliko feministična.

Na vprašanje če pri produciranju telenovele misli tudi na to, da jo bodo gledali ljudje iz vsega sveta in ne samo Mehike je Pedro odgovoril: "Mislimo na Mehiko, ki je država ki nas podpira a moramo upoštevati tudi na druge države. Govorica na primer ne sme biti prekratka, konflikti morajo biti univerzalni itd."

Na koncu je še Dulce spregovorila o svoji vlogi, natakarci bara Bikini's, kjer se zbira vsa mladina Tlacotalpana. Dodala je še, da gre za telenovelo z ekološkim sporočilom, ter da se oni znotraj in tudi zunaj telenovele obnašajo ekološko: "Ločujemo smeti, ugašamo luč, v telenoveli povemo kaj se dogaja z okoljem in take stvari. S tem želimo povedati vsem, kako pomembno je paziti na naš planet".

Ni komentarjev:

Objavite komentar