sreda, 25. februar 2009

Predstavitev družin

Spoznaj glavne vloge, ki bodo skupaj s tabo doživele poletje ljubezni. Prav oni nam bodo pokazali ljubezen, žalost, prijateljstvo in seveda veliko zabave.

Družina Carrasco
Photobucket
Družino srednjega sloja sestavljajo: Federico(zdravnik), njegova žena Frida(voditeljica kuharske oddaje) in Dylan.
Člani družine so sicer umirjeni, a to ne bo trajalo več dolgo saj strasti, ki je povezala Frido in Federica že dolgo ni več. On je popolnoma predan svojemu delu in ne zave se, da si njegova žena želi nekaj več kot samo seks in pozornost. Ona sicer to tolerira, ampak vsak ima svoje meje.

Družina Rocca
Photobucket
Družino sestavljata Don Vito in Doña Aura, upokojen par. Vito je en izmed ustanoviteljev vasi in lastnik kina. Njuno življenje se spremeni, ko prideta v njuno hišo živet Isa in Enzo, njuna vnuka. K starim staršem sta prišla, ker so njunega očeta Santina zaprli, mama Eva pa se je preselila v tujino.

Družina Olmos
Photobucket
Reyna in Heriberto sta starša Baldomera, Mirande in Berenice. Odkar je Heriberto zapustil družino, jo oskrbujeta Baldomero in Miranda, najstarejša otroka. Živijo od skromnih prihodkov njunega dela, življenje pa jim otežuje zagrenjena mati. Z otroki se zelo slabo razume, še posebej z Mirando, ker jo preveč spominja na bivšega moža.

Družina Palma
Photobucket
Susana je mati Flore in Zoe. Njena napaka je bila, da se je večkrat zaljubila v "zlobnega" moškega. Plod te ljubezni sta hčerki, kateri nimata istega očeta. Flor je na mamino obnašanje že navajena, Zoe pa zaradi tega le še bolj trpi. Misli celo, da se zaradi ljubezni samo trpi in si govori, da nikoli ne bo bila kot njena mama.

Družina Villalba
Photobucket
Othon in Sofia, starša Maura in Dane, sta se v Tlacotalpan preselila iz glavnega mesta saj Othon pred nečim beži. Čeprav Othon za družino ne skrbi, zaradi egoizma želi obdržati nadzor nad ženo in otrokoma. Slabo družinsko okolje v katerem živita Mauro in Dana se odraža tudi v njunem obnašanju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar