ponedeljek, 9. februar 2009

Natasha Dupeyron za revijo EXO

Natasha Dupeyron se je rodila 3. junija 1991 v Ciudad de Mexicu. Že z 20imi dnevi je imela priložnost nastopiti na televiziji in sicer v oddaji Cándido Pérez. Od takrat naprej je bila samo še uspašnejša in tako je sodelovala v kar 17ih telenovelah. Najbolj znane so La otra, Peregrina, Lola, érase una vez in najnovejša Juro que te amo kjer je igrala Lío Madrigal. Poleg tega so mehičani lahko Natasho 2 leti gledali kot reporterko dnevnika A las 3. Najstnica pa se ni prikazovala samo na malih ekranih, temveč je sodelovala tudi pri snemanju filma Efectos Secundarios.
Natasha o sebi misli da je dobra prijateljica, iskrena in oseba, kateri lahko zaupaš. Rada ima mehiško hrano a se tudi pizze in sushija ne brani.
Igranje je njeno življenje in upa, da bo v njem ostala celo življenje. Občuduje svojega očeta, igralca Humberta Dupeyrona ter svojega brata zaradi njunega načina mišljenja.
V prihodnosti si želi ustvariti družino, a ostati v igralstvu in svetu mode. Tudi z glasbo bi se rada ukvarjala. Njen najljubši instrument je violina, katero se tudi uči igrati. Čeprav se Natasha trenutno nahaja na snemanju nove telenovele, si pogosto vzame čas za družino in prijatelje.
Moramo omeniti tudi, da je zelo profesionalna in odgovorna oseba. Na slikanje za revijo EXO Trece je prišla točno in pripravljena je bila pozirati več kot 4 ure. Čeprav se sliši dosti, je bil to rekordni čas, v katerem so fotografi omenjene revije uspeli posneti dovolj dobrih fotografij.



Slike si lahko ogledate tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar