torek, 19. maj 2009

Verano de amor 71.epizoda

Sofia odpelje Mileno v svojo pisarno in jo tam prosi, da osreči Baldomera.
Ko gre po Dylana, Baldomero prosi Mileno, da mu pokaže zvezek, ki ga vedno nosi s seboj. Milena privoli pod pogojem, da ga ne bo bral pred njo. Baldomero ga prebere kasneje v svoji sobi in eno od poezij poskuša uglasbiti z kitaro. Potem gre do Milene, da bi ji zaigral pesem a ga ona ustavi in mu pove, da je govorila s Sofio. On se razjezi in odide. Kasneje gre v prodajalno CDjev, da bi govoril s Sofio in ji očita zaradi tega, kar je rekla Mileni. S solzami v očeh jo prosi, da se ne vtika v njegovo življenje in jo spomni, da je bila ona tista, ki ga je vrgla iz življenja, čeprav je bil on pripravljen boriti se za ljubezen. Ranjen ji reče, da je potreboval le njeno naklonjenost.
Reyna pokaže Felicitiani svoje obleke, ki nikakor niso primerne za se kazati z njimi. To vidi Miranda in se zelo preseneti. Mama se ji zlaže, da je obleke vzela iz omare, ker jih bo podarila.
Flora reče, da je čas za pakiranje. Ko Zoe najde staro krono iz zvezdic, ki ji jo je pred petimi leti naredila sestra.
Preden gre po Floro, Othon prosi Dano in Maura naj se obnašata lepo. Mauro je jezen, ko vidi, da Dana oboga očeta. Ko ostaneta sama, Dana prizna da je igrala ter da bo obiskom še žal, da so prestopili prag hiše.
Isa gre po Dylana in on je jezen nanjo, ker je izdala kje je bil z Zoe. Isa prizna svoje dejanje a reče, da je to storila ker ga ima rada. Dylan ji odgovori, da je že prepozno saj ljubi Zoe.
V Bikinisu Miranda ponudi svojo pomoč Danteju pri ponovnem odprtju.
Dylan kriči Zoe, da jo ljubi a ga ina ne posluša.
V Vitovi hiši Isa jezna prizna Adi, da ne more verjeti, da se je Dylan zaljubil v Zoe. Priseže, da ne bo nehala dokler jo Dylan na kolenih ne bo prosil, da sta ponovno skupaj
Vito, Enzo in Aura pospremita Greto do vrat. Tam srečajo Narcisa, ki se pra tako ponudi, da bo pospremil Greto. Greta se odloči za Narcisa in tako pusti Enza.
Flora z Briso v naročju in Zoe prideta v Othonovo hišo. Na Daninem obrazu se takoj vidi, da jima bo poskusila zagreniti življenje v hiši. Ta večer se Mauro zelo razjezi, ko ju vidi, všeč pa mu je da ju Dana nastani v sobo za služkinje. Mauro Zoe reče, da lahko odide če ji kaj ni všeč. Ko to sliši Dylan ga udari. Miranda in Zoe ga poskušajo umiriti, vendar se kljub temu stepeta. Ko končata njune rane oskrbita kar Miranda in Zoe. Ko Othon izve, da je Dana nastanila gostji v sobo za služkinje, Othon svojo sobo odstopi Flori.
V plesni dvorani je Felicitianin entuazem pravo nasprotje Reynini tečnobi. Vse se spremeni, ko jo Adriano povabi na ples.
Giovanna spomni Federica na obtožbo proti njegovi kliniki. Reče mu, da bi bilo boljše pogoditi se z tistim ki je obtožbo vložil, da ne bi prišlo do večjih zapletov. Federico se strinja.
Baldomero pride v Dylanovo sobo, kjer mu Milena vrže vzglavnik, saj misli da je Bruno. Baldomero ji prizna, da mu je všeč in jo strastno poljubi.
Medtem ko Flora z Briso sedi na pomolu, pride Dante in ji izpove ljubezen. Reže ji naj si ne uniči življenja ob človeku, ki ji ni všeč. V tistem pride Othon in Flora pred njim zavrne Danteja. Nato odide z Othonom in pusti jeznega Danteja za seboj.
Mauro sledi Mirandi do hiše in ji očita, da je na strani Dylana in Zoe. Ona ga prosi da se ne kregata, ker Reyna spi. Kmalu Reyna pride, a ne iz hiše, temveč iz ulice. Oba se presenetita, ko jo slišita veselo peti.
V Sofijini hiši se kmalu začenjajo problemi. Ko se psica Hellgirl polula, Dana ne pusti, da to očisti služkinja, ampak želi da to naredi Zoe.
Mauro od Mirande zahteva, da izbere med njegovo ljubeznijo ali Zoinem prijateljstvom. Miranda odgovori, da ne želi izgubiti nobenega.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - reklama za 72. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar