sreda, 20. maj 2009

Verano de amor 72.epizoda

Baldomero poskuša poljubiti Mileno, vendar ga ona nežno zavrne.
V Bikinis Miranda še vedno zagovarja Zoe, kar razjezi Maura.
Flora ugotovi, da je Brisa izginila z zibelke. Kasneje ugotovi, da jo je vzel Mauro saj je Brisa jokala. To zelo razveseli Othona.
V Bikinis Miranda zanika Zoe, da se je skregala z Maurom. Isa pove Zoe, da bo ona izvedela resnico. Zoe vidi Mirando jokati in ustraja pri tem, da se pogovorita.
Giovanna opozori Danteja, da ga lahko zaprejo, če ponovno oprejo primer preiskovanja Eugenine smrti. Dante reče, da on ni ubil nikakor.
Feliciana pobarva lase Reyni,, med barvanjem pa se pogovarjata o Adrianu. Berenice to vidi im mama ji reče, da si barva lase zaradi glavobola.
Čez nekaj časa Miranda prejme bonboniero zraven pa je sporočilo da je za Reyno od Adriana. Miranda je začudena in Reyna ne ve kaj bi ji rekla. Feliciana se ji zlaže, da je bonboniera zanjo.
Milena in Baldomeru si v baru izkazujeta ljubezen.
Othon naletii na Iso in jo prosi, da obišče Maura.
Baldomero prizna Dylanu da hodi z Mileno. Dylan mu reče, da se bo en dan vrnil k Sofiji. Dylan ve, da ima Baldomero še vedno rad Sofijo in ga skrbi da bo prizadel Mileno.
Adrian gre v trgovino s CDji, da bi kupil CD. Dylan in Baldomero ga vprašata če ima punco.
Flora se zahvali Mauro, da je pazil na Briso. Mauro ji grdo odgovori, da bo zanj vedno ostala samo ljubica njegovega očeta. Takrat zazvoni zvonec in Flora gre odpreti vrata. Presenečena je, ko zagleda Sofio ter jo prosi če se lahko pogovorita.
Po tem, ko Zoe skrega Hellgirl, ker je uničila rože, vstopi Mauro ter se začne kregati z Zoe. Očita ji, da z Floro želita samo denar njegovega očeta. Zoe to zanika.
Flora s eželi približati Dani, vendar jo ona zavrne. Kasneje Dana Isi zagotovi, da bosta sestri Palma odšli z hiše. Isa uniči Danino obleko, Othonu pa reče, da je to naredila Hellgirl. Othon reče Zoe, da ne želi videti več psa v hiši. Zoe se odloči, da ga bo peljala k Dylanu.
Giovanna je prepričana, da ji Dante ni povedal vse o smrti Eugenie in zahteva da ji pove resnico. Pove mu , da se bosta videvala dokler ne izve resnice.
Baldomero prizna Mileni, da je videl Sofio ter da je zaradi tega zmeden. Milena je jezna in reče naj jo pusti pri miru dokler ne bo prepričan v svoja čustva do nje.
Mauro pokliče Mirando ter ji pove, da se je pogovoril z Zoe. Miranda mu reče, da hoče z njim govoriti osebno.
Dylan je šel obiskati Zoe, vendar mu Flora reče da se trenutno tušira.
Dana pove Mauru, da ga je prišla obiskati Isa. Kasneje ga Isa prosi, da jo odpelje domov. Takrat vstopi Miranda in ju vidi skupaj. Nato zbeži, Mauro želi iti za no vendar mu to Isa prepreči.
Zoe gre iskati Dylana. Ko ga sreča vidi, da nosi smoking in da ji je pripravil večerjo. Zoe je zelo vesela.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - reklama za 73. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar