torek, 26. maj 2009

Verano de amor 76.epizoda

Zoe prosi Dylana, da ne pove svoje želje na glas, saj se mu sicer ne bo izpolnila. Kasneje Dylanu Frida in Federico povesta, da je dobil štipendijo za študij kinematografije v Los Angelesu. V sobi se razjezi in reče očetu, zakaj se nista pred vpisom posvetovala z njim, saj ne želi zapustiti Tlacotalpana, saj je pomembnejši od njegove kariere.
Miranda in Baldomero na poti do doma vidita Maura in Iso voziti se z avtom. Miranda zanika, da je bila njena želja povezana z Maurom. Da bi se izognila pogovoru z bratom in mamo, se zapre v sobo.
Flora pove Fridi vse o Danteju. Frida ji reče, da jo Dante ima še vedno rad in ji predlaga, da ga obišče. Dante na svoji barki prizna Giovanni, da je zelo žalosten zaradi Flore. Odloči se, da jo bo pozabil, saj se bo ona poročila z Othonom.
Flora se približa barki in tam sreča Othona, ki jo vpraša kaj dela tam. Ona zanika prave razloge in Othon ji priporoči, da bi mogla biti v njegovi hiši z ljudmi, ki jih ima rada.
Bruno čestita Dylanu, ker je dobil štipendijo in ta mu jezno odvrne, da mu jo lahko podari če želi. Pred Federicom Bruno reče, da je idijot ker ne bo izkoristil priložnosti.
Dana pred Zoe pomaga Flori previjati Briso. Zoe reče, da ji gredo na živce hinavci in odide. Dana se pred Floro dela prijazno in ji reče, da je poskusila imeti dober odnos z Zoe a ji ni uspelo. Flora odide v Zoino sobo in tam ji očita njeno obnašanje, ki vse spravlja ob živce. Zoe ji zabrusi, da tudi ona ni več enaka, ni več sestra ki ji je vedno svetovala in stala ob strani. Flora ji zagotovi, da bo dala vse od sebe da prepreči nadaljne probleme.
Dylan gre na obisk k Baldomeru, a ker ga ni doma se potoži kar Mirandi. Žalosten prizna, da ne ve, če bo lahko bil toliko časa oddaljen od vseh.
Sofia očita hčerki saj meni, da je ona poklicala Mileno. Dana vse zanika, ji pove da jo sovraži in jo nažene.
Baldomero gre v Dylanovo hišo, da bi se opravičil Mileni. Razloži ji, da je pesem zelo stara ter da jo je napisal ko je še hodil z Sofio. Ko ji pove še, da nič ne čuti do Sofie mu Milena odpusti.
Miranda pove Zoe, da bo Dylan odšel študirat v ZDA. Ker Zoe to ni všeč, ji prijateljica pove, da je ona tista, ki ga lahko prepriča da ostane. Pogovor zmoti Mauro oblečen v pidžamo. Dela se, kot da Miranda zanj ne obstaja, a jo na koncu poljubi. Miranda se odmakne, mu reče, da ga nima rada ter steče proč. Mauro ostane žalosten in jezen.
Frida in Federico vidita sina zelo žalostnega in zato mu rečeta, da se lahko sam odloči če bo šel, a mora odločitev sprejeti hitro, saj ima let čez 2 dni. Dylan obljubi, da bo dobro premislil.
Naslednji dan Baldomero sreča na pomolu zamišljenega Dylana. Pogovorita se o šolanju in Baldo jasno pove, da ga boli njegov odhod. Ko se kasneje sreča z Zoe, mu ta pove, da je tudi ona žalostna zaradi Dylanovega odhoda. Po pogovoru gre Zoe v trgovino s CDji, da bi se pogovorila z Dylanom. Reče mu, da je žalostna zaradi odhoda, a mora iti saj si je to močno želel. Na koncu jo Dylan pogleda v oči in ji reče, da bo ostal, če prizna da ga ljubi.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - reklama za 77. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar