četrtek, 21. maj 2009

Verano de amor 73.epizoda

V zapuščeni hiši Zoe pričaka v smoking oblečen Dylan, s posrreženo večerjo na mizi.
Baldomero reče Mileni, da jo potrebuje. Ko jo kasneje poljubi, ga vpraša če je poljubil Sofio ali Mileno. On, prepričan v svoja dejanja jo še enkrat poljubi.
Flora zaskrbljena omeni Othonu, da ne ve kaj dela Zoe tako pozno zunaj. Čeprav ve, da je z Dylanom, jo raje gre poizkat. Ko Othon reče, da me Zoe manjkala trda roka pri vzgoji to sliši Dana in se zamisli.
Zoe prizna Dylanu, da se počuti kot v sanjah, ter da se najraje ne bi zbudila, saj se bo mogla vrniti v "tisto" hišo.
Miranda jezna pride v hišo saj ve, da ji Mauro sledi. Pove mu, da noče govoriti z njim, saj ve, da ga čaka Isa, ter mu pred nosom zapre vrata.
Dante gre v center za odvajanje od drog in tam govori z nekim človekom(bratom Fabianom). To se trudi videt Giovanna, ki je Danteju sledila, a ne more ker je pretemno.
Zoe pride pozno domov in tam jo pričaka Othon. Okrega jo in ji postavi nekaj pravil. Dani, veseli zaradi Zoinega kaznovanja, Othon pove da Dylana noče več videti v hiši.
V Bikinisu Giovanna želi od Danteja izvedeti več podrobnosti o prejšnjem dnevu. On hitro zamenja temo in jo prosi, da mu pove kaj o sebi.
Medtem ko se Flora sprehaja, vidi Danteja in Giovanno. V tistem trenutku pride Miranda in Flora ji pove, da je Zoe po vsej verjetnosti zbolela. Miranda se odpravi proti Bikinisu, Flora pa domov.
Othon obišče Sofio v pisarni in ji reče, da je zanj edina ter da je Flora v hiši le zaradi otroka. Sofia ga prosi, da odide. Še preden Othon to stori, ji na mizi pusti ček.
Adriano z novo pričesko pozdravi Mirando, Enza in Narcisa, ki se šalijo na račun njegove spremembe. On jim reče, da bo kmalu v družbi prišel v Bikinis.
Ko Mauro pride k Mirandi, ga Baldomero poskuša odsloviti že na vratih, a on ustraja in mu prizna, da je zaljubljen v Mirando ter da bi potreboval njegovo pomoč. Baldo mu ne želi pomagati.
Flora po telefonu prosi Dano, da gre do Zoe in jo vpraša če kaj potrebuje. Dana reče, da bo šla a ko odloži pove Isi, da ne bo šla pogledat. Preden punci odideta, Dana zabiča Ethelu, da v hišo ne spusti nikogar.
Dylan pove Narcisu, da je dobil idejo kako priti do Zoe. Skupaj se odpravijo do Othonove hiše, kjer Narciso začne Ethan nekaj podarjat. Dylan se splazi v hišo a tam sreča Othona, ki ga nažene in reče, da ga noče več videti.
Sofia in Miranda se srečata ob reki in začneta pogovarjati kot veliki prijateljici. Sofia ji izda, da je njen sin nekoč v neko drevo vrezal M in sedaj čaka, da se zaljubi in zraven vreže še začetno črko ljubljene punce. Ko ji reče še, da misli, da bo minilo še dosti časa preden se Mauro zaljubi. Miranda poskusi prikriti občutke in raje odide.
Giovanna reče Danteju, da upa, da si bo nekoč pridobila njegovo zaupanje. Ko odide se Dante zamisli.
Zoe je zelo slabo in to opazi Mauro, ki ji tudi pomaga. Kasneje jo pregleda Federico in pove Flori, Othonu in Mauru, da je Zoe izven nevarnosti. V tem trenutku pride Dana iz nakupovalnega centra in oče ji očita, ker ni skrbela za Zoe. Dana mu natvezi, da je mogla nujno it ven, a jo Othon jezno napodi. Ko Federico na samem govori z Floro ji razloži, da ima Zoe nizko odpornost zaradi številnih sprememb ter da lahko zaradi tega hudo zboli.
Baldomero pove Dylanu, da ga je Mauro prosil za pomoč pri osvajanju Mirande. Ona sliši ta pogovor. Baldomero pove še, da noče, da bi bila skupaj saj če bi Mauro ugotovil, da je on hodil z Sofio, bi zasovražil Mirando.
Berenice noče več igrati Grete saj se boji, da jo bo Enzo razkril. To zelo razjezi Ado, ki sama odide in pusti Berenice žalostno.
Zoe omeni sestri da bi bilo bolje, če bi ostali doma in se borili sami. Flora to zanika, saj jo je strah, da bi ji Othon vzel hčerko. Zoe ji v obraz reče, da ni imela poguma govoriti z Dantejem.
Direktor centra za odvajanje od drog pove Giovanni, da je Dante pred enim letom sem pripeljal brata Fabiana.
Miranda od brata zahteva da ji podrobno pove, kaj se je zgodilo med njim in Sofio. Ko ji vse pove, mu Miranda pove da je zaradi tega ona v težavah, ker mora pozabiti svojo ljubezen, prav sedaj, ko jima gre tako dobro. Jezno odide, Baldomero pa žalostno obstane.
Isa in Enzo na tržnici vidita Adriana ko govori z Reyno in sklepata, da je ona tista v katero se je zaljubil.
Na barki Giovanna vpraša Danteja če skriva svojega brata, ter če je on ubil neko žensko v Monterreyu. Dante ostane odprtih ust.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - reklama za 74. epizodo

Ni komentarjev:

Objavite komentar