petek, 22. maj 2009

Verano de amor 74.epizoda

Dante ne pove Giovanni nič o Fabianu ter jo prosi naj odide saj želi biti sam. Nato pokliče Maura in ga prosi, da posodi Zoe svoj prenosni računalnik ker želi govoriti z njo.
Adriano pospremi Reyno domov. Ker ji daje samo pozitivne komplimente je Reyno sram. Ta trenutek pride Milena, ki želi govoriti z Baldomerom.
Miranda je zelo žalostna saj ve, da njena zveza z Maurom nima prihodnosti. Kasneje se srečata in Mauro je prepričan, da bo njuna zveza uspela. Ona mu reče, da ga več ne ljubi in da ni sigurna v to kar čuti do njega.
Narciso in Enzo se pogovarjata z Ado, ko pa pride Greta jo ignorirata. Ada je zaradi tega zelo jezna in to očita Berenice. Berenice ji zagotovi, da se Greta nikoli več ne bo pojavila.
Dylan prizna Zoe, da je zaljubljen vanjo.
Isa pove Vitu in Auri, da zanjo sta njena starša mrtva, saj se že dosti časa nista zmenila zanjo in Enza.
Dana gre z Brunom v trgovino z CDji, kjer srečata Sofio. Sofia poskuša govoriti z njo, vendar neuspešno.
Giovanna počaka Danteja na barki z steklenico vina, saj se želi pobotati z njim. Med nazdravljanjem ju zaloti Flora.
Baldomero gre iskati Maura, saj želi z njim govoriti o Sofiji.
Dylan čaka, da mu Zoe preko interneta sporoči če je tudi ona zaljubljena vanj in to tudi dočaka.
Baldomero je glih pred tem, da pove Mauru da je imel razmerje z Sofio, takrat pride Dana z Brunom in mu ti prepreči. Kasneje Dana Baldomeru pove, da bo bratu sama povedala resnico, ko bo to hotela. Pove mu tudi da ga sovraži in mamo prav tako.
Flora želi oditi po tem ko vidi Danteja z Giovanno, vendar jo on prosi da ostane ter da se pogovorita. Vendar Flora vseeno odide. Tudi Giovanna želi oditi, vendar na koncu ostane. Giovanna v Dantejevi šibkosti vidi priložnost, da se vmeša v njegovo življenje.
Zoe sliši Dano med prepirom z Maurom. Mauro ne razume zakaj Dana ne želi Baldomera v hiši.
Frida in Federico sta zaskrbljena, ker lahko izgubita kliniko, vendar ne želita da bi Dylan izvedel.
Baldomero reče Mirandi, da se ni mogel pogovoriti z Maurom. Miranda mu reče, da je tako še najboljše saj je ona končala zvezo z njim.
Giovanna prosi Floro, da naj pusti Danteja na miru, saj potrebuje mir. Danteju pa reče, da naj pozabi Floro. Dante ji reče naj ne vtika nos v stvari, ki se je ne tičejo.
Mauro se napije, takrat pride Miranda in ga prosi naj neha piti. On zelo grdo ravna z njo ter ji reče da ni nikoli hotel imeti nič resnega z njo. Dante in Isa to vidita. Ko Isa odpelje Maura, Dante poskuša potolažiti Mirando.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar