ponedeljek, 2. marec 2009

Operacija: Viola majca

Nekega dne, se je na lokacijah snemanja telenovele Verano de amor pripetila prava iskalna akcija...

Cristina Mazón (Zoe) je tako kot vsak dan snemala telenovelo. Ta dan, je snemala ribarnici, in v tem prizoru ji zmočijo viola majco. Med premorom je odšla v sobo da bi si jo preoblekla in jo dala sušiti na balkon. Ker je v trenutku ko je Cristina obešala majco, hlače in nogavice zapihal močan veter, je stvari odneslo neznano kam. Naslednji dan so jo na recepciji pričakale hlače, a majce ni bilo nikjer.

Točno tega dne, bi mogla pirti na snemanje z isto majco a ker ni, so jo vsi oštevali. "Grozno je bilo, grozno! Razmišljali smo, kako bi rešili problem in tako smo poslali kreatorko v Veracruz po novo majco. Tudi vsi kostumografi so šli po trgovinah, da bi najdli kakšno podobno majco a je niso".

Takrat je Chris prišlo nekaj na misel. Enega izmed fantov, ki dela na lokalnem radiu je prosila, naj po radiu pozove ljudi k iskanju majce. Tudi za nagrado, ki je znašala 200 mehiških pesotov so poskrbeli.

Ko že skoraj ni bilo več upanja, da bi viola majco našli, je pritekel nek gospod in upil: "Našel sem viola majco!!!" Tako je Christina lahko končno nadaljevala z snemanjem.

"Prebivalci Tlacota so bolj pošteni in pravični kot drugot. Vrnili so mi že kar nekaj stvari ki sem jih izgubila - naprimer rdeče superge" še pove Christina Mason.

Ni komentarjev:

Objavite komentar