sobota, 7. marec 2009

Verano de amor 20. epizoda

Baldomero ima avdicijo s predstavnikom, a ostane razočaran, ko mu ta reče, da bo na zabavah moral peti tropske pesmi.
Enzo pove Zoe, da je Dylan šel narediti nek video Isi in to Zoe zelo razjezi.
Othon nese Mauru porno filme in ga ne najde v hiši.
Mauro se obpelje z Narcisovim motorjem, da bi ga Narciso mogel najti. V tistem trenutku pride Dante, ki to vidi in se skupaj z Mirando in Narcisom odpelje za Maurom. Zasledujejo ga toliko časa, dokler ne zapelje v reko. Dante pomaga Mauru iz vode, Narciso pa mu zabiča, da mu more kupiti nov motor. Dante se ponudi, da mu lahko posodi svoj kombi, dokler mu Mauro ne zrihta novega motorja.
Zoe gre iskati Dylana v Isino hišo. Tam isa prosi Dylana, da gre z Zoe.
Čeprav ne zelo prepričan, Baldomero podpiše pogodbo s predstavnikom skupine saj ga Dana sili v to.
Zoe pove Dylanu, da ga je prišla iskat, saj mora nadomeščati šefico v prodajalni CD-jev.
Baldomero je z Dano v njeni hiši in tam izve, da Sofia piše dnevnik.
Mauro pove Dani, da potrebuje denar za kupiti Narcisu nov motor. Oton to sliši in osupli.
Zoe vpraša Ado za nasvet o “puci ki se ni nikoli zanimala za nekega fanta dokler ni izvedela, da ima ta fant drugo punco”. Ada ji pove, da je to tipišna radljivka fantov in zato se Zoe razjezi.
Medtem ko so Dylan, Baldomero in Narciso v prodajalni CD-jev, se jim približa Othon in ponudi slednjemu veliko vsoto denarja, da bi pustil Maura pri miru in o tem ne govorijo nikomur. Ker je vsota denarja zelo velika, fantje ponudbo sprejmejo.
Zoe reče Isi, da ji je Dylan povedal, da je videti malo debela na videu ki ga je posnel. Ise se razjezi a tega ne pokaže.
Othon omeni Dani, da pripravlja zabavo v hiši, na katero bo povabil vse stare prijatelje. Na tej zabavi naj bi Sofia spoznala, da je bolje odseliti se v Cancun.
Isa se dobi z Tatiana, staro prijateljico.
Baldomera pokliče Orson (predstavnik skupine), kateri mu pove, da bo pel na neki zabavi. Baldomero je ponovno razočaran ko mu Orson da seznam pesmi.
Dana povabi Dylana in Narcisa na zabavo.
Miranda prepričuje brata, da bo z denarjem, ki ga bo dobil lahko posnel CD.
Vsa mladina na zabavi čaka, da se predstavi Baldomerova skupina. Ko končno pridejo na oder se Baldomeru opazi, da bi se najraje pogreznil v zemljo saj je oblečen v neko tropsko obleko. Mauro in njegovi prijatelju se iz njega seveda norčujejo. Dylan stopi na oder, da bo pela s bratom in na sredini tropske pesmi ukaže, da prešaltajo na rock ´n roll. Sprememba odlično vpliva na ljudi, saj se tej začnejo odlično zabavati. Mauro ostane resen. Kmalu v hišo vstopita Sofia in Othonov odvetnik. Othon začuden vpraša, kaj Sofia dela z njim. V tem vstopi Baldomero in pove, da je odvetnik prišel po njega, saj ima težave z policijo.



2.del - 3.del - 4.del - 5.del - 6.del

Ni komentarjev:

Objavite komentar