četrtek, 5. marec 2009

Verano de amor 18. epizoda

Isa poskuša potolažiti Zoe, a jo ta ostro zavrne.
Sofia pride v Dylanovo hišo, da bi njega, Narcisa, Baldomera y Zoe obvestila, da ima novice o Mirandi. Pove jim, da je policija našla Mirando in Maura ter da sta oba zdrava. Ko se Baldomero že odpravi, da bo šel po Mirando, ga Sofia ustavi in mu pove, da ju je šel iskat že Othon.
Medtem ko Dylan poskuša umiriti Zoe, pride Isa in jima pove, da so že našli Mirando in Maura.
Baldomero se po telefonu jezi na Mirando a mu ta ukaže, da ji mora obljubiti, da ji ne bo naredil nič ko pride domov.
Da bi krila Mirando, Berenice zaigra prepir z sestro, po katerem naj bi se Miranda zaklenila v sobo.
Baldomero očita Zoe, da je krila Mirando, da bi se ta lahko dobila z Maurom.
Isa prosi Enza, da razišče, če sta Dylan in Zoe par saj se Dylan ne meni zanjo.
Dana pove Sofii, da je videti neumno ker piše dnevnik. Mama ji odgovori, da to počne ker se počuti osamljena in v dnevnik lahko napiše vse kar čuti.
Enzo vpraša Zoe če je kaj med njo in Dylanom. Zoe to izkoristi in mu reče, da sta par a tega nista nikomur povedala.
Ko pride Miranda v Dylanovo hišo jo Baldomero močno objame, a le trenutek kasneje jo za malo udari. Federico to prepreči in Miranda se užali, ker jo je brat hotel udarit. Medtem ko pripravljata zajtrk, se Miranda in Baldomero ponovno skregata in med tem odpreta vodno pipo, da ju Reyna ne sliši. Baldomerova soba je kmalu poplavljena in Baldomero reče, da bo on dobil denar za popraviti storjeno škodo.
Enzo pove Isi, da sta Zoe in Dylan par, vendar tega nihče ne ve. Isa se jezno vpraša, če se ji je dylan toliko krat izpovedal zato, da bi to prikril.
Baldomero pojasni Dylanu, da nujno potrebuje denar za povabiti punce na pijačo. Baldomero predlaga Dylanu da mu posodi denar, ki ga je prihranil, da bi si kupil novo kamero a Dylan tega noče.
Ker Dylan očeta prosi, da poizve ceno podobnih kamer kot je bila njegova, ga Baldomero začne zmerjati s maminim sinkom, ki ne zna sam rešiti svojih problemov. V tem trenutku pride Zoe in Dylan jo vpraša, če tudi ona misli tako kot Baldomero. Ker mu Zoe pritrdi, se Dylan razjezi na oba.
Baldomero išče službo po vseh trgovinah a brez uspeha. Med potjo vidi Sofio in ji sledi. Ko opazi, da se je dobila z odvetnikom se poskuša skriti tako, da se igra s Hellgirl a ob tem pade na nos pred Sofio in odvetnikom.
Medtem ko Mauro spi, se Sofia in Othon prerekata zaradi njega. Ko Dana vpraša očeta, če je že kaj odkril, on prizna da se ne spolne kaj ga je prosila in zato mu zabrusi, da očitno za njih ne obstaja več.
Isa gre v Bikini Bar in tam vidi svoj klobuk. Ko ji ga Ada da, Dante to vidi in ugotovi, da se vse sklada.
Flora prosi Zoe naj ne hodi na Dantejevo barko saj mu ne zaupa. Misli, da je kriminalec ki nekaj prikriva. Med pogovorom pride nek fant in Flori v Dantejevem imenu izroči iPod. Flora ga podari Zoe saj sama noče imeti nič Dantejevega.
Zoe pove Isi, da ji je iPod podaril Dylan v zahvalo za noč, ki sta jo preživela skupaj. Zagotovi ji tudi, da se ji je Dylan približal le, da bi lažje prikril, da ima nekaj z njo. Prosi jo še, da o tem Dylanu ne pove nič, saj nihče ne ve da sta skupaj.
Ko Othon pove Dani, da je prišel v kontakt z zelo pomembnim človekom iz glasbene industrije, se ona zelo razveseli.
Baldomero in Dylan, vsak na svojem koncu poskušata najti službo, a ker jo ne najdeta se skregata.
Miranda pove Zoe, da se med Maurom in njo ni zgodilo nič. Med tem se Mauro pogovarja z Enzotom in mu pove ravno nasprotno.
Med tem ko se Isa sonči pomolu iz vode pride neka roka in Iso povleče k morju. Tam se iz oči v oči sreča s Dantejem.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar