sreda, 18. marec 2009

Verano de amor 27. epizoda

Isa je jezna na Dylana ker jo pridržijo na policiji zaradi njega, Narcisa in Baldomera. Kljub vsemu fantje prepričajo policiste, da spustijo Iso. Preden odide da klofuto Dylanu in mu reče, da ga noče več videt. Policisti spustijo iz zapora vse.
Naslednji dan Frida vpraša Dylana po Zoe, a ji ta odvrne da noče govorit o tem saj sta se skregala.
Dana pove Mauru, da ima oče verjetno ljubico. Mauru je vseeno. Ko pride Othon v hišo ga vpraša, če mu kupi nov avto. Othon mu reče, da bo zaenkatmogel obdržati starega, a mu da denar za barvanje avta. Dana se razjezi.
Isa Tatiani pove, kaj se je zgodilo z Dylanom. Ko pride Iso obiskat prijatelj Armando iz Monterreya ga ta izkoristi, da bi naredila Dylana ljubosumnega.
Dana najde očetov mobitel in na njem vidi, da bo ob treh na ginekološkem oddelku.
Baldomero in Narciso se zmenita, da ne bosta več pomagala Dylanu s puncami. To mu želita tudi povedati, a ju on prehiti in reče, da noče njune pomoči. Pove jima še, da Isa hodi z drugim fantom in da jo bo poskušal pozabiti.
Frida omeni Federicu, da je žalostna zaradi spora med Dylanom in Zoe. On ji reče naj ne skrbi toliko, a ona odvrne, da nebo stala križem rok.
Ada očita Baldomeru, da jo je pustil čakati prejšnji dan in on ne ve kaj reči. V Bikini's pride tudi Miranda, ki poskuša umiriti brata in Ado. Ada ji izda, da je na skrivaj hodila z Baldomerom in Miranda ji reče, da se ne bi smela pustiti izkoriščevati. Ada se razjezi, da odpoved in odide.
Isa gre z Armandom v prodajalno CDjev in Dylan se iz principa ne meni zanjo. Ko ne more obrazložiti novemu Isinemu prijatelju kaj se dogaja, se skregata.
Miranda pove Zoe, da se je skregala z Ado. Med pogovorom pride Dante in Zoe ga vpraša, če lahko dela v Bikinisu saj bo tako lažje pozabila Dylana.
Medtem ko Dylan v prodajalni CDjev sprejema samo moške stranke, pride Baldomero in mu pove, da je Sofia odšla iz mesta in tudi, kaj se je zgodilo z Ado.
Dana gre na ginekološki oddelek in tam vidi Floro. Flora gre do tajnice, da bi plačala pregled, a ji tajnica reče, da ga je že plačal njen (Florin) mož. Ko odide, gre do tajnice Dana in jo vpraša, če se Florin mož imenuje Othon Villalba. Tajnica ji pove, da se mož ne kliče Othon ampak Dante Escudero.
Flora očita Danteju da je plačal njen pregled in mu reče, da mu bo vrnila ves denar.
Dana prosi Baldomera da jo obišče. Baldomero prosi Narcisa, da pazi na prodajalno medtem ko gre on na obisk. Medtem ko Baldomera ni tam, pridejo neka lepa dekleta in narciso vsaki podari CD.
Zoe ne more nehat mislit na Dylana saj ga vidi vsepovsod.
Ko pride Baldomero v hišo vidi, da Dana govori po telefonu s svojo mamo. Ko hoče tudi on govoriti z njo, ona odloži.
Dylan dobi sporočilo, da more takoj domov.
Dana prosi Baldomera, da ji pomaga izvedeti, kdo je očetova ljubica.
Armando in Isa gresta na pijačo v Bikini's in tam Armando vidi Danteja.
Othon in Flora se kregata, ker bi on rad bil ponovno z njo, ona pa noče. Ko pride kupec v trgovino, Othon odide.
Armando opazuje Danteja.
Dylan zbere pogum in reče Isi, da jo ljubi. Tik preden se poljubita, Dylana pokliče mama, da more priti domov.
Medtem Frida naredi šopek rož in priloži posvetilo v sinovem imenu. Federico jo med tem opazuje in se sprašuje za koga so rože. Ni mu všeč, da se Frida umešava v med Zoe in Dylana.
Zoe je odločena, da bo pozabila na Dylana. Kmalu jo pokliče Frida, ki ji reče, da ima darilo zanjo a ga je pozabila doma. Prosi jo, da gre sama ponj.
Isa na Dylana začne gledati lepše in to pove Tatiani. Potem Isa odide k Dylanu in tam najde šopek rož, ki ga je pustila Frida in prebere posvetilo. Dylan zmeden izkoristi situacijo in strastno poljubi Iso. To vidi Zoe in ostane šokirana.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar