torek, 24. marec 2009

Verano de amor 31. epizoda

Dylan ne more ustaviti kombija, ki drvi z polno močjo. Isa je prepričana, da bosta umrla. Dylanu se uspe izogniti tovornjaku in ustaviti kombi.
Medtem Mauro pošlje Mirandi sladico slabega okusa. Na začetku mu vrjame, da ni bil on, a tik preden se poljubita izve, da ji je lagal.
Flora in Dante jesta skupaj pico in Flora se razjezi, ker ji Dante ponudi pivo. Ko Dante odide, ga vidita Armano in Hugo. Sprva mislita, da vidita duha a kasneje se zavesta, da je plan šel po zlu.
Isa in Dylan si medtem ko čakata prevoz, že opomoreta od šoka. Dylana skrbi, kaj si bo o vsem tem mislil Baldomero.
Baldomero pove Narcisu, da je jezen ker Dylan ni prišel na delo. Med pogovorom pride Othon in vpraša po Dylanu. Balodmero se zlaže, da je odšel oddati neko naročilo.
Medtem ko Flora in Dante jesta pico, mu Flora pove, da sta si zelo različna. Nato začuti, da se Brisa premika in Dante jo prosi, če lahko položi roko na njen trebuh. To dejanje povzroči v obeh romantično napetost.
Dylan pride v prodajalno in je presenečen nad tem, kako miren je Baldomero. Poskuša mu obrazložiti zakaj zamuja, a Baldomero med pogovorom jezno odide. Baldomero ni slišal pravega razloga in zato misli, da je Dylan zapostavil službo zaradi romantičnega dne z Iso. Očita mu, da je neodgovoren.
Isa je doma okregana, ker je prišla prepozno na kosilo.
Othon omeni Mauru, da je našel kupca za prodajalno CDjev. To sliši Dana in se zgrozi.
Zoe pove Fridi in Federicu, da bi rada delala na televiziji. Frida jo spodbuja, Federico pa ji govori, kako naporno je lahko to delo. Med pogovorom v hišo pride Dylan, kateremu Zoina prisotnost ni prav nič všeč. Frida reče sinu, naj pospremi Zoe, a ji odgovori, da to Isi ne bo všeč. Zoe se užalosti.
Dana gre v Baldomerovo hišo in mu pove, da mu more nujno nekaj povedati. Baldomero je presenečen in takov vpraša, če se je kaj zgodilo Sofii. Dana se začudi in vpraša, zakaj vedno sprašuje po njej. Pogovor zmoti Reyna, ki vpraša Dano, kaj dela tako pozno v njeni hiši. Dana ji odgovori, da je prišla le povedati, da bodo prodali prodajalno CDjev. Reyna začne jokati, Berenice pa jo takoj odpelje v sobo.
Medtem ko Flora išče ključe, da bi zaklenila trgovino, pride Zoe in se preseneti, ko vidi ob ostankih pice in soka tudi pivo. Flora ji razloži, da je večerjala z Dantejom. Zoe izkoristi pogovor in Flori omeni, da si želi na avdicijo. Sestra ji reče, da ni pravi čas za to, saj je otrok na poti in jo bo zelo potrebovala. Zoe se razjezi. Flora se ji opraviči in ji reče, naj dela kar misli da je prav.
Miranda se odpravlja ven, in ko jo brat vpraša kam gre, ona odgovori, da gre poiskat rešitev. Berenice reče Baldomeru, da bi lahko ona našla službo a ji on ne dovoli. Pomoč ponudi tudi Dana a jo Baldomero zavrne.
Dylan gre k Isi, da bi njenim starim staršem obrazložil razlog za zamudo, a mu Vito ne verjame. Aura ju prosi, da se nehata prepirati in povabi Dylana na večerjo.
V hotelu Armando vpraša Huga, kaj je razlog, da tako sovraži Danteja. On mu odgovori, da je zaradi Danteja umrla Eugenia (Hugova sestra).
Miranda predlaga Danteju, da zaposli Baldomera v Bikinisu in mu sprva ne plača velike vsote denarja.
Zoe prinese zajtrk Flori v posteljo in ji pove, da jo je slišala vstajati ponoči. Predlaga ji, da bi danes ona odprla trgovino. Flora jo vpraša, kako bo šla na avdicijo saj jo skrbi, da bo vozila sama. Zoe poljubi Florin trebuh in ta reče, da je vesela, ker ve, da če se ji kaj zgodi, bo za Briso nekdo zelo lepo skrbel.
Baldomero gre poiskati Othona. Ta se sprva ustraši, saj misli, da Baldomero ve, kdo je njegova ljubica, a si oddahne ko sliši, da mu je Baldomero prišel le očitat zaradi prodajalne.
Zoe je malo živčna zaradi avdicije in težko prenaša Feliciano, ki ji zastavlja vprašanja o Florinem prijateljstvu z Dantejom. Ker se Zoe ne meni zanjo, ona menja temo in začne govoriti o Dylanovi in Isini romanci. Zoe pobesni.
Dylan prosi Federica za denar, da bo lahko plačal popravilo za kombi. Še preden ga lahko popravi, ga Baldomero prosi za ključe, saj si more it sposodit obleko za iskanje nove službe. Dylanu pove, da bo Othon prodal prodajalno CDjev.
Dylan in Baldobero gresta skupaj h mehaniku. Rosendo (mehanik) jima pove, da je bila žica od zavor sproščena in da je bilo to storjeno naključno.
Zoe je na avdiciji tako živčna, da se celo razveseli ko ji rečejo, da bodo avdicijo malo prestavili. William (producent) ji predstavi Ivana, ki bo na avdiciji z njo. Oba takoj čutita privlačnost.
Federico vesel pokaže ženi vstopnice za show večerjo, a Frida ne pokaže velikega zanimanja. Na koncu jo Federico le prepriča.
Dylan slabe volje pred Dano odpre prodajalno. Dana ga vpraša po Baldomeru in on ji odgovori, da je šel iskat službo.
Baldomero je utrujen, saj ga po celem dnevu ni nihče zaposlil.
Isa je presenečena, ko vidi Armanda na vratih hiše.
Flora začne čutiti popadke in pokliče ginekologinjo. Ker je ne dobi, odide sama.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar