sreda, 11. marec 2009

Verano de amor 22. epizoda

Medtem ko Baldomero poskuša odpreti Sofiin dnevnik, v sobo pride Berenice in ga vpraša, če se pri njenih letih že lahko ima fanta. On ji odgovori da ne in takrat ga Sofia pokliče po telefonu.
Kombi od fantov izgubi avspuh.
Isa vrne Dylanu DVD rekoč, da je grozen in takega ne more poslati mami. S temi besedami Dylana uniči.
Miranda želi pomagati Berenice z Enzom in ji svetuje, da ne posluša Baldomera.
Baldomero prosi Dylana, da mu pokaže Isin video.
Isa pove Tatiani da ji je všeč Dylan, a je že zaseden.
Dylan želi pozabiti kaj mu je rekla Isa in se odloči, da bo študiral biokemijo, saj ga je po tem, kar mu je rekla Isa, minila volja po študiju filmske umetnosti. Baldomero želi prijatelja prepričati v nasprotno. Ko izve, da sta Dylan in narciso kupila kombi, se razjezi, saj on rabi denar za popravilo hiše in mamina zdravila.
Miranda se zahvali Danteju, da je preživel z njo nekaj časa.
Mauro povabi Tatiano v Bikinis. Tam ga Miranda vpraša, od kje je prišla novica, da sta spala skupaj. Mauro ji odgovori, da je to rekel ker se mu smili in Miranda mu da klofuto.
Sofia prosi Baldomera, da se vrne v prodajalno CDjev in med pogovorom ji Baldomero uspe vtakniti dnevnik v torbico, brez da bi to opazila.
Aura sili Iso da bi kaj pojedla a ji ta zatrjuje, da ni lačna. Zaradi tega ji Aura reče, da bo klicala zdravnika.
Baldomero zagotavlja Dylanu, da je Isa zavrnila video, ker ji ne posveča več pozornosti. Narciso fantoma pove, da je govoril z Dantejem in ta jim je pripravljen vrniti ček. Baldomero predlaga Dylanu, da da Isi kakšen znak.
Federico gre v Isino hišo in ji predpiše vitamine. Nekaj časa za tem pride Dylan, ki pade na Iso in pusti Auro in Federica odprtih ust.

Aura in Federico ne moreta verjeti, da sta Dylan in Isa želela seksati kar v dnevni sobi.
Baldomero v prodajalni prebere Sofiin dnevnik in se razveseli, ko prebere, da si želi nekega neznanca. Takrat vstopi Sofia a ne utegne videti Baldomera s dnevnikom saj on vrže celo torbo na tla. Ko Sofia vidi, da je dnevnik odprt postane živčna. Baldomero ji zatrdi, da ni prebral nič.
Isa pove Tatiani, da je (Isa) debela. Aura sliši pogovor in misli, da je njena vnukinja noseča z Dylanom.
Federico svetuje sinu, da naj se zaščiti če bo imel odnose z Iso.
Baldomero in Mauro tekmujeta s avti. Baldomero zmaga in se zato odloči obdržati kombi.
Mauro gre z Roccom v Bikinis, kjer jih postreže Mranda. Do Roccota se obnaša zelo zapeljivo, do Maura pa nesramno. On se ji maščuje tako, da jo spotakne.
Aura pride v Florino trgovino in ji pove, da je Isa noseča z Dylanom.
Mauro in Enzo povabita ven dve punci iz Bikinisa.
Medtem ko Isa bere revijo o dietah pride Dylan in ona skrije revijo pod majco. Dylan jo potipa po trebuhu in vpraša, kaj ima tam. Ona ga odrine in reče, da naj se ne vtika. Vse to od daleč opazuje Aura, ki je vedno bolj prepričana, da Isa pričakuje Dylanovega otroka.
Olimpia, ena od punc v Bikinisu prosi Enza, da ji namaže kremo za sončenje po hrbtu. On za nasvet vpraša Maura, ki mu svetuje, naj ne čaka. Olimpia ga nauči poljubljati-se.
Flora pove Zoe, da Isa pričakuje Dylanovega otroka.



2.del - 3.del - 4.del - 5.del

Ni komentarjev:

Objavite komentar