sreda, 25. marec 2009

Verano de amor 32. epizoda

Ko se vrneta, Dylan in ljubosumja naredi Isi sceno. Ona ga ne prenaša več zato odide.
Flora je sama v sobi in začne dobivati popadke. V strahu pokliče Othona, ki se zanjo ne briga. Ker nima druge možnosti skuša priti do Dantejeve barke a se popadki ojačajo in ji to preprečujejo. Med tem, ko hodi na barko pade v vodo. Njene krike sliši Baldomero in jo reši. Nato jo odnese na Dantejevo barko in Flora ga prosi naj poišče pomoč.
Zoe telefonira iz studija in je v strahu,ker se ji nihče ne oglasi. Ivan ji pove, da bodo mogli še malo počakati na avdicijo.Ona hoče domov. Ivan ji ponudi prevoz.
Ko Dylan žalosten poseda v Bikinisu pride Baldomero in mu pove da je Flora tik pred porodom. Skupaj z Mirando ji odideta pomagat. Ko pridejo na barko nihče neve kaj narediti.
Dana na robu joka pričakuje mamin prihod.
Ker Zoe ne najde sestre v hiši, steče na Dantejevo barko. Tam najde Floro v položaju za porod in Murando, ki ne ve kako bi ji pomagala. Miranda prosi Dylana da gre iskat zdravnika, Baldomeru pa reče naj gre po čiste oddeje in toplo vodo.
Dana pove Sofii, da bo Othon prodal prodajalno Cdjev. Dylan sporoči Danteju,da je Flora tik pred porodom.
Sofia napodi Othona iz hiše a on noče oditi.
Dante priteče k Floru a odkrije, da se je dojenčica že rodila.
Baldomero in Dante čestitata Mirandi, ker je bila tako pogumna in vzela stvari v svoje roke. Baldomero odide po stvari za dojenčka in sreča Sofio.
Ko Danteja nihče ne gledam zašepeta Brisi da bi rad bil njen očka.
Medtem ko praznujejo Brisino rojstvo, se Baldomero in Sofia skoraj poljubita.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar