četrtek, 12. marec 2009

Verano de amor 23. epizoda

Enzo Olimpio rani med masiranjem.
Miranda pripravi Roccu pijačo in zelo dobro se razumeta. Rocco ji ponudi, da jo bo odpeljal domov. Ko Mauro pride v Bikini’s prosi Rocca, da z njimpospremi punce saj so zelo jezne na Enza. Rocco noče iti in Mauro se razjezi. Situacijo reši Miranda.
Reyna vpraša sina, če je zunaj parkirani kombi njegov. Baldomero se ji zlaže in reće, da so mu ga posodili prijatelji. Baldomero ne more nehat mislit na Sofio.
Zoe joče v svoji sobi.
Dylan gleda Isin video. Tudi ona ga gleda, vendar v svoji hiši.
Enzo se uči odpirati modrc na stolu.
Rocco pospremi Mirando domov in jo vpraša, če bi šla naslednji dan z njim ven. Ona reče da ne. K Mirandini hiši pride tudi Mauro, da bi delal Roccu probleme. Rocco pove prijatelju, da se z mirando obnaša le zato, da bi se ji maščeval.
Baldomero zbudi Dylana, da bi mu povedal, da misli Sofii uresničiti sanje.
Flora prosi Danteja, da pozabi na prepoved približevanja Zoe in naj jo pomaga spraviti iz depresije.
Medtem ko Dylan in Baldomero vzameta zvočnik iz kombija pride Enzo in jima pove, da je še vedno nedolžen, ter da je včeraj zapravil dobro priložnost za izgubiti nedolžnost. Baldomero se ponudi, da ga bo peljal k pravi profesionalki za take stvari.
Zoe opazuje Iso in ta jo vpraša, zakaj tako gleda vanjo. Zoe odgovori, da gleda njen trebuh in Isa se razjezi. K njima pride Dante in pozdravi Zoe. Isa se še bolj razjezi, ker Dante noče govoriti z njo. Ko Isa pride domov, tam počaka Dylana, ki ga je Aura povabila na zajtrk. Ko on pride, ga Isa nažene in mu pove, da ga ne prenaša. Dylan se užali in oddide. Aura je na robu joka.
Zoe in Dante gresta na njegovo barko. Tam ji on predlaga, da Dylanu pove kar čuti. Pove ji, da on zaradi iste napake ni mogel zaščititi osebe, ki jo je na skrivaj ljubil.
Baldomero naroči Enzu, naj gre kupit kable. V zameno za to, ga bo kasneje peljal k tisti modistki.
Zoe pove Mirandi da je Isa noseča z Dylanom, ter da ona ljubi Dylana in mu bo zato napisala pismo, v katerem se mu bo izpovedala. V Bikini’s pride tudi Rocco, da bi vprašal Mirando kako je z njenim kolenom.
Baldomero zapoje pesem po zvočnikih, da jo sliši tudi Sofia saj je namenjena njej. Ko Sofia pride ven, Baldomero steče k njej in od nje pričakuje poljub. Sofia mu ga ne da in ga prosi za pojasnitev tega kar se je zgodilo, saj ji ni bilo prav nič všeč. Približa se jima Dana in Baldomero poskuša zbežati pred ostrim Sofiinim pogledom. Baldomera reši Dylan, ki se zlaže Sofii da je to nova strategija za prodajo knjig.
Aura je zelo živčna in ne ve kako povedati Vitu, da je Isa noseča. Enzo zelo urejen oddide iz hiše in v istem trenutku pride Berenice. Aura jima predlaga, da gresta skupaj na sprehod. Enzo se razjezi.
Zoe s Hellgirl vstopi v Dylanovo sobo, da bi mu tam pustila pismo.
Aura predlaga svojemu možu naj vzame pomirjevala, ker mu more povedati nekaj groznega.
Rocco prinese v Bikini's stvari za picnic in povabi Mirando jesti ob reko.
Enzo povabi Berenice v kino, a se nato oddali in zbeži.
Ko pride Federico v hišo Aure in Vita mi slednji očita, da je Isa zanosila z Dylanom. Ko to sliši Isa, pokliče mamo in ji pove, da to ni res. Prijateljici Tatiani reče, da sta si to zagotovo izmislila Dylan in Zoe. Ob odhodu iz hiše se Isa sreča z Dantejem, kateri ji ponudi podporo zaradi situacije ki jo prestaja. Isa mu ne pove, da je to laž ampak se pretvarja, da je res noseča. Vse se pokvari, ko pride Dylan in ji pove, da ni on začel z govoricami. Dante se zave, da se je Isa zlagala, ona pa da klofuto Dylanu in mu reče, da ga noče več videti. Dylan odide v svojo sobo.
Dana in Mauro se kregata, ker on noče, da gre Baldomero v hišo. Dana mu odgovori, da ona noče videti njegovih prijateljev kot je Rocco in v tem ga zagledata z Mirando.
Enzo pride v modistkino hišo, kjer najprej sreča debelo gospo Noro, da ga kasneje sprejme lepa Melina. Vzame mu mere in pove, da ga b oto stalo 500 pesotov. Ker ima samo 100, mu reče naj se vrne ko bo imel več denarja.
Miranda se vrne iz picnica z Roccom in gre to vesela povedati Zoe. Ko se jim pridruži Ada jima pove, da tisto o Dylanu in Isi ni res. Zoe je zaskrbljena, ker bo Dylan prebral njeno ljubezensko pismo.
Vito, Aura in Flora govorijo s Federicom. Prva dva izrazita zaskrbljenost za Iso, saj naj bi ta krila Dylana.
Zoe vstopi v Dylanovo sobo, da bi vzela nazaj pismo, ki ga je napisala a ga ne najde. Kmalu ga najde pod Dylanom, ki globoko spi. Zoe se uleže zraven, da bi mu vzela pismo a jo on objame. Še preden se ona lahko odmakne, v sobo vstopijo Federico, Vito, Aura in Flora, da bi govorili z Dylanom. Vsi ostanejo odprtih ust, saj jim je nalo prej govoril Federico, kako je Dylan priden fant.


2.del - 3.del - 4.del - 5.del

Ni komentarjev:

Objavite komentar