torek, 31. marec 2009

Verano de amor 36. epizoda

Baldomero je na tleh zaradi Sofiine zavrnitve. Ko ga Miranda vpraša zakaj je žalosten, ji odgovori le, naj ga pusti samega.
Naslednji dan Miranda prinese svojemu bratu zajtrk v posteljo in ponovno ga ponovno vpraša, kaj se mu je zgodilo. On ji odgovori, da je živel v sanjah in sedaj so ga zbudili z škafom ledene vode.
Dana se počuti zelo osamljena. K njej pride Balodmero, a le za to, da bi jo vprašal po Sofii. Dana mu pove, da je odšla v Veracruz in mu ponudi pomoč pri delu v prodajalni. Baldomero se do nje zelo grdo obnaša.
Zoe preteče celo mesto in se zave vsega kar ima in kar čuti. Mirandi pove, da je že sprejela odločitev glede dela.
Baldomero zadolži Dylana, da poskrbi za lokal medtem ko gre on po Sofio.
Miranda je zaskrbljena, saj se Dante še ni prikazal v Bikinisu in zato Flora nima prevoza.
Feliciana vpraša Danteja kdaj se vrne Flora, a ta ji odgovori, da ne ve ter da je Flora že velika in zna sama skrbeti zase. Dante izdeluje zibelko za Briso.
Zoe obvesti producenta Williama, da ne bo snemala televizijskega programa. Ivan to izve in prosi Zoe, da si premisli a ga ona ne posluša.
Othon očita Sofii, da ni prijavila ropa v prodajalni CDjev. Tam je tudi Mauro, ki je po prepiru z mamo odšel k očetu. Prosi da za avto, a mu ga oče ne posodi.
Dana se z Maurovim avtom žalostna pripelje v Bikinis. Miranda dobi zamisel, da bi z tem avtom lahko šli po Floro v bolnišnico. Flora je pripravljena na odhod ko jo Zoe pride skupaj z Dano in Mirando iskat. Flora se zapelje po Tlacotalpanu in pozdravi Feliciano, Narcisa in Dylana, ki ima za Briso pripravljeno odejico. Ko prideta domov, tam vidita še eno odejico, ki jo je pripravila Zoe.
Baldomero želi v časopisu objaviti, da išče Sofio a mu ne uspe.
Dana je očarana nad Briso in Flora ji reče, da bi bila zelo dobra mati. Vpraša jo tudi po Sofii in Dana ji odgovori, da je odšla. Pove ji tudi, da čuti, da pred nečim beži.
Othon in Mauro se ponovno prepirata zaradi avta.
Isa in Dylan se prepirata zaradi Armanda. Isa se ga naveliča poslušat in odide.
Zoe Brisi podari roza oblekico. Flora jo prosi, da jo za trenutek pusti samo z hčerko. Zoe gre na sprehod in sreča Dylana. Med sprehodom se oba zelo zabavata in Isa to od daleč vidi.
Mauro odide iz hiše in medtem ko hodi po parku se spominja dne, ko ga je oče učil voziti kolo.
Ko Dylan in Zoe prideta v Bikini's, za njimi pride tudi Isa. Uspe ji, da Dylan ponovno ignorira Zoe. Zmenita se, da bosta skupaj šla v kino.
Dylan vesel pove Baldomeru, da se je že pobotal z Iso.
Othon išče Maura v Sofiini hiši a mu Dana reče, da se ni vrnil. Othon se počuti krivega Dana pa je zelo zaskrbljena zaradi brata.
Mauro pride v hišo prijatelja Jordija, a mu ta reče, da ne more ostati pri njem. Mauro jezen odide.
Zoe jezna na Dylana pride v hišo. K njej pride Ivan, ki ji reče, da ima zanjo ponudbo, kateri se ne bo mogla upreti.




2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar