torek, 10. marec 2009

Verano de amor 21. epizoda

Baldomero z Galazom (Othonov odvetnik) odide iz Sofiine hiše. Tam mu pove, da si je to o težavas s policijo izmislil, da bi Sofio spravil iz težav. Pogovor izkoristi, da bi izvedel, če sta Sofia in Galazom kaj več kot prijatelja. Ko mu slednji pove, da nista nič več kot to, si Baldomero oddahne.
Othon želi prisiliti Sofijo, da umiri zabavo, a mu ona očita, da je kupil Mauru porno filme. Med tem ko se prerekata v sobo ustopi Baldomero, ki ne ve, da Sofia tam ni sama. Ko zagleda Othona, se zahvali Sofii za odvetnika in oddide. Za njim odide tudi Sofia.
Mauro prepove Narcisu, da se mu približa in ta mu pove, da se mu ne bo približeval le, ker mu je Othon plačal. Med pogovorom pride Isa in Narciso zbeži. Mauro povabi Iso plesat. Dylan je jezen, ko vidi plesati Iso z Maurom. Zoe ga povabi na ples, da bi se počutil bolje. Ko ju vidi Isa, tudi ona postane ljubosumna. Dana pleše z Baldomerom, Miranda z Roccom, Mauro pa z Iso. Ada grdo gleda Baldomera, ki poskuša plesati z Sofio. Ko končno pride na svoj račun, Mauro ugasne radio in Baldomero in Sofia nehata plesati. Dana reče svoji mami, da zgleda neumno ko pleše z fantom.
Flora išče Zoe v baru. Vidi jo Dante in ji pove, da je Zoe na zabavi in se ji opraviči zaradi nesporazuma z iPodom. Klub temu mu Flora razloži, da noče biti njegova prijateljica. Ko Tatiana in Isa pridejo v Bikinis, slednja pove prijateljici, da ji je všeč Dante in le vprašanje časa je, kdaj bo padel v njen objem.
Mauro, Miranda, Ada, Dana, Dylan, Narciso, Zoe in Baldomero igrajo flašo resnice. Dana med igro poskuša spraviti iz Baldomera odgovor, na koga misli ko sklada pesmi, Mauro pa razžalosti Mirando z komentarjem, da spi z vsemi puncami ki so mu všeč, tiste ki pa mu niso jih pusti pri miru.Isa začne osvajati Danteja a ta se zanjo ne meni. Tatiana priporoča svoji prijateljici naj se ne zaljubi vanj a Isa ga je odločena zapeljati.
Narciso in Baldomero prespita v Dylanovi hiši. K Baldomeru pristopi Federico in mu pove, da ga kliče predstavnik.
Miranda v na zvoniku govori sama z sabo. Ko jo vidita Flora in Dante, ji Flora ukaže, da mora takoj dol. Ko je na trdnih tleh, gre Miranda skupaj z Dantejem v njegov kombi.
Aura skuha Isi kosilo a ga ona ne poje, ker dela dieto. Babici pove, da bo Tatiana ostala nekaj dni v Tlacotalpanu.
Miranda odpelje Danteja v zapuščeno hišo, kjer si skupaj zaželita skrite želje in rišeta. Isa, ki ju s Tatiano opazuje od daleč umira od ljubosumja. Svoji prijateljici zagotovi, da ne bo odnehala, dokler Dante ne bo njen.
Mauro telefonira Orsonu in se dela, da je Othon. Pove mu, da mu ni bilo všeč Baldomerovo obnašanje. Orson nato pokliče Baldomera in mu pove, da ne sme delati kar hoče na zabavah. Baldomera to razjezi in zato da odpoved.
Dante da v prodajo svoj kombi.
Mad tem ko Tatiana in Isa govorijo o Danteju pride Dylan in izroči Isi DVD ki ji ga je naredil. Isa se do njega obnaša zelo nesramno.
Sofia napiše v dnevnik, da bo ponovno zaposlila Baldomera. Sprašuje se ali to dela, da bo imela manj dela s trgovino ali ker ga želi imetu blizu. Dana opazuje svojo mamo pri pisanju in želi vedeti, kaj piše vanj. Ko Mauro odpelje Sofio, ga Dana vzame.
Neke lepe puce se približajo Narcisovem kombiju, v katerim je z Enzom. Narciso povabi punce na eno vožnjo, na katero si želi tudi Enzo, a mora biti z Berenice. Ker Berenice posluša glasbo, ne sliši, da zaradi nje Enzo ne more it z Narcisom.
Baldomero je zelo žalosten, ker je uničil možnost, da bi postal pevec. Miranda mu poskuša vliti voljo in mu priporoča, da posname svoj CD.
Mauro in Sofia končno preživijo nekaj časa, brez da bi se prepirala. Ko mu ona pove, da bi mogla z sestro že malo razmišljati na katero šolo se bosta vpisala, se Mauro ponovno razjezi.


2.del - 3.del - 4.del - 5.del

Ni komentarjev:

Objavite komentar