torek, 17. marec 2009

Verano de amor 26. epizoda

Dylan zatrdi Baldomeru, da nikoli več ne bo imel prijateljice, saj ga je Zoe zelo prizadela.
Miranda prosi Danteja za dovoljenje, da gre iskat Zoe. On ji dovoli in obvesti Floro, da je Zoe slabe volje, ker se je skregala z Dylanom. Flora mu ne verjame a na koncu le poišče svojo sestro.
Medtem ko Vito piše elektronsko pošto, pride Narciso in Vito hitro zapre okno od pošte. Narciso mu pove, da je velika verjetnost, da ga bodo prišli obiskat starši in brat.
Miranda in Flora se z Zoe vrneta v hišo. Zoe se na obrazu vidi, da je jokala več ur. Flora se usede k sestri in jo poskuša potolažiti, saj ta še vedno joče zaradi Dylana.
Frida pokaže sinu darila, ki jih je prinesla za Zoe. Dylan postane slabe volje in začne vpiti na svojo mamo, da bi mogla posvojiti Zoe. Federico Fridi pove, da se Dylan zadnje čase čudno vede. Ona mu odgovori, da bo izvedela, kaj se dogaja z njunim sinom. Federico želi zadovoljiti svojo ženo a ta mu to prepreči in reče, da ne bo tako lahko, saj jo je pustil na polovici potovanja.
Tatiana in Isa ležita in gledata zvezde. Ko slednja vidi, da si Dylan napravlja teleskop znori, saj misli, da jo bo opazoval. Odpravi se v njegovo hišo in od Federica in Fride zahteva, naj prepovesta Dylanu, da bi jo opazoval. Frida ji odgovori, da naj svoje probleme rešita sama, ker se ona ne vtika v sinovo življenje.
Mesec kasneje Flora reče Zoe, da bi se mogla opomoči od problema, ki ga je imela z Dylanom. Dante Zoe povabi na vožnjo z motorjem in flori ne preostane drugega, kot da ji dovoli.
Othon obvesti Baldomera, da bo administrator prodajalne saj Sofia ne zmore vsega. Flora noče dati Othonu druge priložnosti, čeprav ta prosi zanjo.
Zoe in Dante se vrneta iz vožnje in on ji reče, da bi mogla imeti sebe malo rajši, saj jo bodo le-tako imeli rajši tudi drugi. Zoe ga povabi na pijačo, ki jo na začetku zavrne a ko vidi Othonov avto ji reče, da sprejme le pod pogojem, da gre ona po tacose. Dante obvesti Floro, da bo Zoe kmalu prišla. Othona moti Dantejeva navzočnost. Dante Othonu zagotovi, da je le Zoein prijatelj. Zoe Othona napodi iz hiše.
Baldomero je prepričan, da ga je Sofia določila za administratorja ker je zaljubljena vanj. Odloči se jo poiskati a ga Dylan prosi, naj postreže Iso. Isa pove Balodmeru, da bi rada kupila film in on ji odgovori, da je strokovnjak za filme Dylan in ne on.
Medtem ko Flora in Zoe jesta tacose, ki jih je prinesla slednja, ji Flora pove, da ji ni všeč njeno druženje s Dantejem. Pove ji še, da glede na to da sta s Dylanom sorodni duši, mora biti on prav toliko žalosten kot ona. Zoe ji odgovori, da Dylana v tem času ni videla in po temu sklepa, da mu ne gre tako slabo.
Dylan Isi predlaga film o Romeu in Juliji. Ona jo vzame in reče, da upa, da ni povzročila preveč težav med njim in Zoe. Dylan ji pove, da so problemi bili že prej in da nista več prijatelja. Isa mu ponudi vsestransko pomoč. Baldomero in Narciso povesta Dylanu da se je Isa spogledovala z njim in da bo »operacija Verano de Amor (Poletje ljubezni)« uspešno opravljena.
Ada prosi Baldomera, da se pogovorita o njiju. Baldomero ji reče, da se bosta kasneje.
Dante v Florini trgovino pove Zoe, da je njena sestra zelo ranljiva in lahko sprejme napačne odločitve. Vpraša jo še, kje ima Flora predmaterinski tečaj.
Baldomero pride v Sofiino hišo in vpraša Dano po njej. Dana mu pove, da se lahko o poslu pogovori z Othonom saj je Sofia v prestolnici.
Medtem ko ostale mame delajo predporodne vaje z moži, jih Flora dela sama. Na tečaj pride Dante in čeprav se Flora počuti nelagodno, popusti in dovoli Danteju, da jih delata skupaj. Ob izhodu mu Flora očita in odide. Ustavi jo Othon, ki ji ponudi družbo do doma. Ona tega noče in zato gre raje z Dantejem.
Baldomero, Narciso in Dylan pripravljajo presenečenje za Iso, ki je po sprejetju Dylanovega povabila Tatiani povedala, da se bo to noč verjetno zgodilo nekaj zelo posebnega.
Narciso in Baldomero pripravita vse, za Dylanov zmenek.
Flora prosi Danteja, da nič ne pove Zoe. Dante ji reče, da čeprav ve o očetu otroka marsikaj, ne bo nič povedal.
Frida vpraša Zoe kaj se dogaja in ta ji pove, da jo Dylan sovraži, ker mu je lagala. Fridi pove še, da ima Dylana rada, a ne le kot brata.
Othon po telefonu govori z Floro in jo prosi, da mu pove, kdo je Dante. Med tem pride v hišo Dana in Othon spremeni ton glasu. Dana na drugi strani hiše prisluškuje telefonu in sliši očeta reči, da ima nekoga rad in da ga noče izgubiti.
Isa pride na zmenek z Dylanom in prostor je zelo romantično okrašen.
Baldomero in Narciso sta zelo zadovoljna, ker je njun prijatelj tako vesel.
Po tem, ko jo je Baldomero pustil na cedilu, Ada hodi po cesti. Ko vidi Dylana in Iso se ji oči napolnijo s solzami.
Dylan prosi Iso, da bi bila njegova punca in preden ona lahko odgovori, pride policija in ju odpelje, zaradi kršenja javnega reda.


2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar