sreda, 4. marec 2009

Verano de amor 17. epizoda

Dylan ne more nehati gledati Ise, ker Baldomero to opazi in nato vidi Zoe sprehajati Hellgirl priporoči Dylanu, naj se pobota z njo. Dylan prosi Zoe, da mu odpusti ter da se je zavedal, da nikoli ne bo bil z Iso. Dana pride v bar po Baldomera. Ker je zelo razburjena gresta govoriti ven. Ada to vidi in se razjezi. Baldomero pelje Dano nazaj v bar in ji reče naj se pomiri ter da ji bo pomagal iskati brata. Ada ne verjame Dani, da je njen brat izginil in misli, da to govori le zato, da bi bila ob Baldomeru. Ko gresta Dana in Baldo iskat Maura srečata Sofio. Baldomero jo objame, da bi jo potolažil.
Miranda in Mauro uspeta vdreti v zapuščeno hišo a tam ni telefona. Preoblečeta se v suha oblačila in spijeta nekaj vode.
Isa gre v Bikinis in poskuša izvleči kaj iz Danteja. Nato prosi Dylana, da jo pospremi domov ampak Zoe si izmisli, da ima uši in se mu zato ne sme približevati. Dante vpraša Zoe če ve čigav je klobuk, ki so ga pustili zraven pisma v baru.(se je zlagal, ker so ga pustili na barki) Zoe mu pove, da take uporablja Flora in zato Dante začne sumit njo.
Ada obvesti Dylana in Zoe da sta Baldo in Dana šla iskat Maura, ki naj bi se izgubil. Pove jima tudi, da Dani ne verjame a Zoe ji pove, da je šel Mauro z Mirando na barko.
Maura in Mirando je zalotil moški, ki čuva hišo, in jima začel groziti s pištolo. Medtem, ko ga poskušata pomiriti skočita na njega, da bi mu vzela pištolo. Vsi trije padejo na posteljo in pištola se sproži. Noben od treh ni bil ranjen in zato Miranda ponovno poskuša prepričati moškega, da nista lopova in naj ju spusti. Mauro mu ponudi denar v zameno za oblačila, ki sta si jih oblekla.
Isa se zlaže starim staršem da je šla v Oaxaco, da bi videla kaj bo študirala.
Nek otrok preda Flori Zoino sporočilo, da naj je ne čaka saj je na stari barki.
Nekaj časa kasneje da Dante temu istemu otroku kot plačilo sladkarije.
Zoe, Federico, Dylan in Narciso so zelo zaskrbljeni zaradi Mirandine odsotnosti. Najbolj jih skrbi to, kako bodo to povedali Baldomeru.
Ko Zoe pove Baldomeru, da je Miranda bila z Maurotom na barki ta ponori in očita Sofii.
Dante jezen vpraša Floro o čem je želela govoriti z njim, saj misli, da je ona hotela govoriti z njim v zapuščenem baru.
Mauro prepriča Mirando da zapustita hišo, saj se Rufino, ki je šel po pomoč že dolgo ni vrnil.
Enzo pove Isi, da je Miranda šla z Maurom.
Baldomero je zelo zaskrbljen zaradi Mirande in se zato spravlja na Zoe. Dylan ga poskuša pomiri z dejstvom, da jih vsi iščejo. Pomoč pride ponudit udi Isa.
Medtem, ko Miranda in Mauro hodita po gozdu na Mirando spleza pajek a Mauro ga ubije. Medtem se jima približa neznanec s svetilko in Miranda se prestrašeno obrne.




2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar