petek, 6. marec 2009

Verano de amor 19. epizoda

Dante jezen zahteva od Ise da mu pove, kaj je izvedela o njemu. Ona mu pove, da ve le, da je imel razmerje z učanko in so ga zato nagnali iz šole. Dante ji pove, da če bi izvedela kaj več, bi jo minila volja za brskanje po njegovi preteklosti in jo nato nažene.
Dylan in Baldomero postavita stojnico s koruzo in ponudita serenado, za vsako prodano koruzo. Ko ju neko dekle prosi, da ji zapojeta serenado sta zelo vesela.
Ada pove Zoe, da ji Dana ni všeč ker ne pusti Baldomera pri miru.
Baldomero zapoje punci, njeni družini in fantu serenado. Fanta zbereta le 25 pesotov in Dylan jih da Baldomeru, da bo ta lahko plačal kleparja.
Ko Miranda pove Mauru, da je zelo uživala na potovanju jo Mauro prosi, da bi šla skupaj ven. Nekaj časa po tem, se Mauro baha pred Enzom, saj ima uspeh pri Mirandi.
Isa prosi Dylana, da posname en video za njo, da ga bo poslala mami. Dylan ji obljubi, da ga bo naredil pa čeprav je njegova kamera zlomljena.
Miranda razloži Baldomeru, da se med njo in Maurom ni zgodilo nič. Medtem. Ko mu govori da je Mauro dobra oseba pride Dana in pove Balodmeru, da se je dogovorila za razgovor z predstavnikom skupine. Baldomero se zelo razveseli, Ada, ki pa vse to gleda od daleč se ujezi.
Dylan plača kleparju, ker je uredil Baldomerovo poplavo in nato poskuša popraviti svojo kamero.
Enzo pove Baldomeru, da je jezen na Maura ker je spal z njegovo sestro. To sliši Miranda in nadaljuje prisluškovanju pogovora. Ko izve, da je sam Mauro to povedal Enzu se razjezi in prosi Narcisa za uslugo.
Med tem ko je Mauro v svoji hiši z Roccom, Jordijem, othonom in Sofio nekdo pozvoni na vrata. Pred vrati stoji Narciso, preoblečen v homoseksualca in da Mauru poljub na lice. Za tem ga prosi, naj mu vrne prstan, ki ga je pustil na barki. Vsi so pretreseni, Mauro pa ne ve kaj reči. Rocco in Jordi hitro zbežita iz hiše. Ko gre tudi Narciso, Othon od sina zahteva pojasnilo.
Ko Dylan vpraša očeta, zakaj se mama ne vrne iz počitnic, Federico poskuša menjati temo rekoč, da ima hudo bolanega pacienta. Nato Federico Dylanu kupi novo kamero in slednji se zelo razveseli.
Baldomero in Miranda se objameta in v miru pogovorita. Miranda pove bratu, da je že poskrbela za Maura.
Dylan gre v Isino hišo, da bi začel s snemanjem. Da bi lahko Isa in Dylan v miru posnela video, se Vito, Áurea in Enzo odpravijo ven.
Miranda, Ada in Narciso proslavljajo uspešno maščevanje, a je Narciso malo zaskrbljen, da se mu bo Mauro maščeval nazaj. Miranda ga umiri rekoč, da ga bo Baldomero branil.
Othon se potoži ženi, da je Mauro homoseksualec, a ona meni, da gre za šalo. Ko Othon predlaga sinu naj se 'pozdravi', mu ta dejstvo da je gay zanika.
Dylan snema Iso pri različnih opravilih. Medtem ko mu Isa zapeljivo pozira, on umira od poželenja.
Medtem ko se Narciso trese ob misli na Maurovo maščevanje, se Baldomero pripravlja na razgovor s predstavnikom.
Sofia pove Flori, da jo je Othonov odvetnik povabil na večerjo. Flora ji zagotovi, da jo bo medtem krila pred otroki.
Mauro pride v Bikini Bar po Narcisa a se mu ta skriva. Miranda Mauru pokaže svojo jezo, ker je govoril okoli, da sta spala skupaj, a Mauro vse to zanika. Pove ji še, da bo počakal narcisa, pa če je potrebno čakati ves dan.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar