petek, 20. marec 2009

Verano de amor 29. epizoda

Isa in Dylan prideta v prodajalno Cdjev in tam je Dana s Baldomerom, ki je nemogoč.
Tatiana in Isa iščeta obleko za zabavo in Isa prosi prijateljico, naj ne pove njenim dedkom da je Dylanova punca.
Frida pripravlja prigrizke.
Flora da svojo obleko Zoe.
Miranda, Berenice, Dylan in vsi ostali se pripravljajo na zabavo.
Mauro izve za zabavo in se norčuje iz Dane. Reče ji, da ga more povabiti a Dana noče. Mauro ji odgovori, da ne bo ostal križem rok.
Flora prepričuje sestro, da ko bo oblečena v Julio (Romeo & Julia), bo lahko rekla Dylanu kaj čuti. Zoe je prepričana, da ne bo pomagalo.
Ko Aura konča z urejanjem Tatiane pride Isa in jima reče, da že ve v kaj se bo oblekla a jima obleke ne bo pokazala do zadnjega trenutka.
Dylan še vedno poskuša prepričati Baldomera da gre na zabavo. K njima pristopi Mauro, da bi ju zafrkaval a Dylan se brani.
Kasneje se Dylan pokaže staršem v obleki Michaela Jacksona. Federico mu reče, da je videti neumno in Frida se zaradi tega komentarja razjezi na svojega moža. Dylan gre nato v Isino hišo in ona mu reče, da je zanj izbrala boljšo obleko.
Zoe se odloči, da bo šla na zabavo. Dante in Miranda jo podpreta.
Ko Dylan pride v prodajalno CDjev in pove Baldomeru, da sta z Iso sorodni duši pride Zoe in ga vpraša, če lahko gre tudi ona na zabavo. Dylan ji odvrne da ja, a ker se obnaša hladno, to Zoe zelo boli.
Frida in Federico se kregata zaradi Dylana a kmalu oba popustita in ko se začneta poljubljati v hišo vstopijo vsi Dylanovi prijatelji.
Dana pove očetu, da je ve, da je imel ljubico še preden se je ločil od mame. Pove mu tudi hotel, kjer sta se dobivala in Othon postane živčen. Dana mu reče še, da ne bo povedala nič mami, saj jo noče raniti.
Enzo se obleče v Zorrota in ko ga vidita Vito in Aura se zaveta, da njihovi vnuki odraščajo zelo hitro. Rada bi, da bi jih pri tem videli tudi njihovi starši.
Ko gre Federico spiti kozarec šampanjca pridejo vsi v maškarah in Federico se razjezi. Frida je nad otroci očarana.
Berenice poskuša zapeljati Enza a ta jo pošlje k vragu.
Ko Baldomero pride na zabavo oblečen v klovna, mu Dana gre povedati, da je govorila z očetom. Pove mu tudi, da je Othon postal zelo agresiven.
Othon poišče Floro saj misli, da je ona povedala Dani za razmerje in jo udari.
Medtem na zabavi vsi čakajo, da Dylan pride iz sobe. Ko stopi ven oblečen v Romea, pride tudi Zoe oblečena v Julijo. Ker je tako oblečena tudi Isa, postane Zoe slabe volje.
Flora reče Othonu, da ne ve niti kdo so njegovi otroci in mu zagotovi, da jim nikoli ne bi povedala, da sta bila skupaj saj se ga sramuje. Othon jo za malo spet udari, a mu Dante to prepreči.




2.del - 3.del - 4.del - 5.del

Ni komentarjev:

Objavite komentar