petek, 13. marec 2009

Verano de amor 24. epizoda

Vito in Aura sta šokirana, ko vidita Zoe in Dylana spati skupaj. Dylan je jezen, ker misli, da je izgubil še zadnjo možnost za biti z Iso.
Naslednji dan pride Zoe v Dylanovo sobo, da bi mu izmaknila pismo. Na njeno žalost je Dylan že odšel in vzel kamero s seboj.
Enzo prosi Baldomera za denar, da bi lahko šel k Melini. Baldomero mu ga ne da zastojn, ampak more zanj počistit prodajalno.
Dylan snema kombi na glavni cesti in ko vidi, da kamera ne dela prav jo skupaj z pismom vrže v smeti.
Rocco pride v Florino trgovino in ji pove, da mu jo je predlagala Miranda. Omeni ji še, da želi Mirandi podariti nekaj posebnega. Mauro vstopi v trgovino in očita Roccotu, da želi zapeljati Mirando. On to zanika in mu reče, da to dela le zato, da bi se ji on lahko maščeval.
Baldomero, Narciso, Dylan in Enzo poskušan popraviti kombi a ne morejo. Baldomero je zaskrbljen, ker Sofia ni prišla v prodajalno.
Zoe pove Mirandi, da je Dylan zagotovo prebral njeno pismo. Miranda ji odgovori, da če je tako, bo sigurno kaj storil.
Dylan pride v Florino trgovino iskat Zoe. Flora mu pove da je ni, saj mu je gotovo nesla nekaj kar je naredila. Ko se zave, da je Dylanu povedala preveč se zlaže, da mu je Zoe naredila CD.
Ko Dylan najde Zoe ji da poljub na lice in se ji zahvali. Zoe misli, da govori o pismu a Dylan je govoril o CDju.
Enzo se gre domov preoblečt, saj ga je Baldomero poslal po Danteja, da popravi kombi. Ker Aura Enzu ne pusti z hiše, to izkoristi Isa in gre iskat Danteja.
Baldomero gre iskat Sofio in izve, da je bolna.
Rocco podari Mirandi parfum.
Enzo poskuša od dedka dobiti nekaj denarja.
Isa pove Danteju, da ga iščejo fantje, da bi jim pomagal popraviti kombi. On ji ne verjame in jo napodi. Ob odhodu Isa pade v vodo in se dela, da se utaplja. Dante jo reši a ji da vedeti, da ni nasedel na njeno foro. Iso še enkrat porine v reko. Flora vse to vidi.
Baldomero gre v Sofiino hišo in jo poskusi razvedriti. Ona ga prosi, da jo ne vika več temveč tika.
Zoe kupi srebna prstana.
Isa zanika Flori, da je Dantejeva prijateljica in Flora stori isto. Isa ji pove, da ko je bil Dante na univerzi, se je zapletel z neko učenko.
Baldomero in Sofia se vozita z njegovim kombijem.
Miranda pove Mauru, da so ji parfum podarili.
Flora obvesti Danteja, da mu ne bo pustila, da uniči mirnost mesta ter da ga bo nadzorovala.
Vito podari Enzu namizno igro, ki si jo naj bi ta želel. Enzo je žalosten saj je pričakoval denar.
Dylan od Enza izve, da je Isa kopirala njegov DVD. Dylan gre poiskat Iso a ga Aura ne spusti v hišo. Dylan gre do njenega okna in jo opazuje medtem, ko je ona v brisači. Ko ga Isa opazi, ga udari in Dylan pade. K njemu pride Zoe in ko vidi etui prstanov se počuti prevarana in odide, brez da bi mu pomagala.
Baldomero se ustavi pri Sofii na kavi in ne preostane mu drugega, kot naučiti Dano igrat klavir.
Mauro in Rocco se stepeta pred Bikinisom. Po tem ko ju Dante loči, Miranda oskrbi Roccove rane.
Zoe pove Dylanu, da se preveč pusti Isi, ker misli, da sta spala skupaj. Dylan ji razloži da to ni res in da bo to razumela, ko bo zaljubljena. Zoe mu odgovori, da čeprav ima zelo rada enega fanta, ne bi nikoli pustila da se spravlja nanjo. Dylan ne verjame da je Zoe zaljubljena, zato mu ta da prstane in pove, da jih je kupila zanj in Iso.



2. del - 3. del - 4. del - 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar