sobota, 14. marec 2009

Verano de amor 25. epizoda

Baldomero privabi Danino pozornost saj se ta ne koncentrira na ure klavirja. Dana se zaradi tega slabo počuti in se odloči prekiniti uro.
Ada sliši, ko Tatiana povabi Mazra na sprehod. Enzo prosi Maura, da kupi njegovo igro saj mu je dolžen eno uslugo. Mauro jo kupi in Enzo gre s tem denarjem k modistki. Tam zve od ene policajke, da je Melina imela probleme z zakonom in zato Enzo zbeži. Vse to vidi Vito in začne ga skrbeti.
Sofia opazi, da je njena hči med uro klavirja postala žalostna. Zaradi tega gre k Baldomeru in od njega zahteva, da se lepo obnaša z njeno hčerko. Baldomero pokliče Dano, da bi jo povabil v kino. Dylanu pove, da bo zapeljal Dano le, da bi bil bliže Sofii.
Ada pove Mirandi, da se bosta Mauro in Tatiana dobila. Miranda ji odgovori, da ju bo šla poiskat v Roccovem imenu.
Enzo omeni Isi, da je povedal Dylanu, da ima ona enak DVD kot on. Isa se razjezi. Kasneje Vito govori z Enzom in mu pove, da ve, da je iskal modistko. Svetuje mu naj počaka, da bo spal z nekom iz ljubezni.
Sofia reče Dani, da danes ne bo odšla iz hiše. Dana ji pove, da je mislila imeti obiske a jih je odpovedala.
Dylan odkrije DVD z sporočilom od Ise, na katerem piše, da si ga je kopirala, da ga pokaže prijatelju ki prav tako dela videe. Pokazala naj mu bi ga z namenom,da bi ta videl, kakšnega ne sme narediti.
Tatiana pride po Maura in oddideta. Za njima v hišo pride Miranda, ki misli, da je Mauro še vedno not in odklopi elektriko. V tem času se v hiši nahajajo Sofia, Baldomero in Dana. Zaradi teme Baldomero zamenja Sofio s Dano in jo poljubi. Sofia vpraša Baldomera, zakaj ji ni povedal da je Danin fant. Ko pride Dana, ga Sofia prosi, da odide iz hiše. Baldomero gre vesel povedati Dylanu, da je poljubil Sofio.
Med tem ko Baldomero govori z Dylanom, se Dana in Sofia kregata, ker je slednja napodila Baldomera. Ko Sofia pove Dani, da ji je Baldomero povedal da sta par, ostane Dana zelo presenečena.
Flora in Miranda vprašata Zoe, kako ji je šlo z Dylanom in ta pove, da zelo dobro. To sliši Isa in se dela, da ji je vseeno. Svojemu bratu reče, da jo je Dylan opazoval, ko je bila v brisači. Reče mu tudi, da če bi bil dober brat, bi ga zato stepel.
Dylan da Zoe pismo, na katerem piše, da sta lahko ponovno prijatelja kot nekoč. Ko Zoe to prebere plane v jok.
Dana gre po Baldomera, da gresta nekaj spit. Baldomeru pove, da ji je mama to odobrila.
V Bikinisu Mauro pove Jordiju, da se bo maščeval Mirandi tako, da naredi nekaj slabega Baldomeru.
Enzo očita Dylanu, da je opazoval Iso.
Baldomero in Dylan delata v prodajalni in ko pride Sofia, začne hvaliti Dylana in oštevati Baldomera. Ker Baldomero ne razume njenega obnašanja ga to boli.
Zoe je žalostna in zato prosi Danteja za nasvet. On jo poskusi potolažiti a kmalu pride Flora in ga grdo pogleda. Dante hitro oddide.
Baldomaro prosi Sofio, če lahko spet uči Dano igranja klavirja. Ona mu grdo odgovori da ja, vendar naj pustijo osebne stvari za kasneje. Baldomero nauči Dano igrati neko pesem in ona ga med uro vpraša, zakaj je rekel Sofii da sta par. Baldomero ne ve kaj odgovoriti a ga reši Othon, ki vstopi v sobo.
Dylan prosi Sofio za dovoljenje, da odide ven. Ona ga pusti in si prižge romantično glasbo. Ob tem se spominja Balodmerovega poljuba. V tem trenutku v prodajalno vstopi Flora in povabi Sofio na picnic. Ona ji odgovori da ne more, saj se počuti zelo slabo.
Dylan poišče Iso in ji reče, da ni špijun in jo vpraša, zakaj se tako obnaša do njega. Ona mu odgovori da za to, ker ji je Zoe rekla, da sta že dalj časa par.
Zoe reče Mirandi, da je že razumela, da je Dylan zaljubljen v Iso ter da noče prekinit njunega prijateljstva.
Dylan jezen prepove Zoe vstop v hišo, zabije okno in vrže proč prstane, ki mu jih je podarila.
Flora in Sofia jesta in se pogovarjata. Slednja se počuti slabo, saj je jezna zaradi romance med Baldomeron in Dano. Flora ji reče, naj ne skrbi, saj se to dogaja vsem. Tudi ona se počuti slabo, ko vidi Zoe veselo, ker se ob tem zave svoje samote.
Zoe skupaj z Mirando obišče Dylana in ga vpraša, zakaj jo je izbrisal od življenja. On ji odgovori da zato, ker je rekla Isi da sta par. Tudi Zoe se ujezi in izrečeta si stvari, ki oba prizadenejo.
Baldomero že skoraj vpraša Sofio kaj ji je, ko pride Othon in ga povabi na kavo, da bi govorila o Dani. Sofia ga noče pustit na kavo in zato se Sofia in Othon skregata. Baldomero jima reče, naj ga poiščeta v Bikinisu, ko se nehata kregat.
Vito v InternetCaffe-ju želi odpisati Auri na mail, ki ga je poslala sinu ampak se računalnik pokvari.
Sofia prisede k Baldomeru, da bi se mu opravičila. On ji pove, da je njegova mama naredila veliko napako, ko se po ločitvi ni ponovno zaljubila.
Miranda odpelje Baldomera k Dylanu in Zoe, ker se kregata. Ko Miranda in Baldomero prideta v Dylanovo hišo jima ta pove, da ne ve kje je Zoe in ga tudi ne zanima.
Zoe si zašeli eno željo: nikoli več se noče zaljubiti.


2. del 3. del 4. del 5. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar