torek, 3. marec 2009

Verano de amor 16. epizoda

Medtem, ko Baldomero uči Dano igrati klavir pride po njega Ada in ga odpelje. Dana misli, da je Baldomero zaljubljen v Ado in to tudi pove mami.
Berenice vidi Enza, ki gre iskati Zoe v hišo a ga preseže in pelje na sprehod v čolnu pod pretvezo, da je tam Zoe. Čeprav se Enzo upira ga Berenice povabi na pijačo, a on zbeži.
Reyna opazi, da Berenice ni doma in že pripravi pas, da jo bo pretepla ko pride domov. Ko za to izve Baldomero to prepreči in pove mami, da bo mogla spremeniti svoje obnašanje.
Zoe najde Dylana v parku in mu pove, da že ve,da je žalosten ker je Isa odšla. Prepričuje ga , da govori z očetom, na koncu pa ga povabi v kino.
Dante vzame svojo pištolo in klobuk tistega, ki je pustil na njegovi barki sporočilo in ga poskuša najti.
Dylan je zelo žalosten in zato gre v zapuščen bar, da bi obujal spomine o Isi. Tam jo sreča, saj ona čaka Danteja. Ko vidi Dylana se dela, kot da nikogar ne čaka in ga prosi, da jo odpelje od tam. V bar pride tudi Dante a ker vidi Iso in Dylana skupaj ne sumi, da bi lahko pismo poslal eden od njiju.
Miranda in Mauro se skupaj zelo zabavata. Plešeta, jesta, se sprehajata, smejita … ko se Mauro želi približati Mirandi se ta zelo razjezi.
Baldomero je zaskrbljen, ker ni videl sestre že cel dan. Zoe ga malo pomiri, ko se mu zlaže, da je Miranda šla v mesto po opravkih.
Federico se po telefonu skrega z ženo.
Dylan povabi Iso k sebi domov na pijačo. Ko Zoe pride iskat Dylana, da gresta v kino, ga vidi z Iso ter strže vstopnici in se zjoče.
Miranda se zapre pod palubo a jo Mauro prisili, da pride ven. Ko stopi na palubo skoči v vodo in se dela da se utaplja. Mauro skoči v vodo, da bi jo rešil in tako barka sama odpluje naprej.
Dylan se opraviči svoji mami, katera mu odpusti in vrne zlomljeno kamero.
Mauro poskusi ujeti barko a ko se zave, da to ni mogoče se z Mirando odpravita proti obali. Tam iščeta koga, da bi poklical pomoč a najdeta le zapuščeno hišo. Opazita, da so vsa brata zaklenjena in edino okno je zelo visoko nad tlemi. Mauro je želel oditi drugam a ga je Miranda zaustavila.
Othon pride v Sofiino hišo in tam sreča Dano, katera ga prosi, da zaposli Baldomera. Othon in Sofia se začneta prepirat, saj on zatrjuje, da ji otroci ne zaupajo. Pove ji, kje je Mauro in Sofia mu očita, da ne bi smel posoditi sinu barke. V tistem trenutku Othona pokličejo po telefonu in mu povejo, da so našli njegovo barko brez krmarja.
Zoe je žalostna zaradi Dylana in gre v Bikinis. Ko vidi, da ga Miranda še ni odprla pove Danteju resnico in ga prosi naj ne odpusti Mirande. Potem mu začne govoriti še kaj se je zgodilo z Dylanom, a ju zmoti Flora, ki prosi svojo sestro naj ji prinese kavo. Med njeno odsotnostjo zagrozi Danteju, da se naj ne druži z Zoe.
Narciso in Baldomero v Bikinisu osvajata punce, a se Baldomero umakne, da bi pomagal Dylanu osvojiti Iso. Narciso ostane sam in zato prepriča Enza, da osvaja z njim.
Sofia je zaskrbljena, ker Maura ni domov a ji Othon obljubi, da ga bodo našli. Dana se ponudi, da bo o izginotju obvestila Maurove prijatelje.
Zoe pove Flori, da se je skregala z Dylanom, ker se je zelo spremenil. Flora ji razloži, da ga more razumeti saj je zaljubljen.
Isa ostane sama v baru. Ko že izgleda, da je Baldomerov načrt deloval pridejo naki fantje govoriti z Iso in Dylan umira od ljubosumja. Rad bi šel k Isi a mu Baldo ne pusti.




2. del - 3. del - 4. del - 5. del - 6. del

Ni komentarjev:

Objavite komentar